Externí archivátor Vyřešeno
Externí archivátor
Může mi někdo pomoci.Stahuji z:Ulož to:mluvené slovo a vše fungovalo normálně.Zabalené složky jsem v Komandru rozbalil a spustil ale včera jsem stáhl složku, komandrem jsem chtěl rozbalit a objevila se tabulka:Nemůžu najít externí archivátor.Pro manipulaci s tímto souborem musíte nainstalovat a nakonfigurovat příslušný externí archivátor: Mám nainstalován i Win RAR, Komandra mám 7.0
Re: Externí archivátor
Co to je Komandr ??

Omlouvám se Total Commander.
-
- Pohlaví:
Soubory mají příponu, podle které lze poznat co je to za archiv. Pokud ti to dříve fungovalo a teď ne, zřejmě došlo ke změně konfigurace TC.
Soubor má příponu RAR .S Commanderem jsem nic nedělal, mohlo samo dojít k změně konfigurace? Ještě jsem stáhl jiný soubor s koncovkou RAR a ten šel normálně rozbalit a spustit.
-
- Pohlaví:
Píšeš, že máš nainstalován Winrar. Zkus ten soubor rozbalit ve winraru. V TC se tato hláška může stát, když je archiv zaheslován /poškozen/.
Jinak můžeš zkusit program power archiver, ten umí takřka vše, bohužel je placený. /shareware/
http://www.slunecnice.cz/sw/powerarchiver/
Jinak můžeš zkusit program power archiver, ten umí takřka vše, bohužel je placený. /shareware/
http://www.slunecnice.cz/sw/powerarchiver/
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
7Zip , pak se uvidí...
Rozbalil jsem to ve Win raru a zřejmě to je zaheslovaný protože to po mně chce heslo,takže asi mám smůlu.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Ano máš...
Nemusíš mít nutně smůlu. Pokud se vrátíš na tu stránku, odkud jsi stahoval, tak tam bude určitě uvedeno i heslo pro rozbalení.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
mám stejný problém ze stránky warez forum jse si stahnul Pro Evolution Soccer 2010 a píše mi to stjné o archivátoru a neumím s s tím poradit. prosím o radu díky předem
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tady ti v této situaci radit nebudem, četls vůbec pravidla? V tomto hledej pomoc tam, kde jsi to stáhl
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2922
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
18 lis 2024 12:22
-
- 10
- 4868
-
od standacich
18 úno 2025 20:29
-
- 3
- 2224
-
od shockwave
01 zář 2024 09:51
-
- 6
- 3112
-
od JHH1977
02 bře 2025 19:45
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3225
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”