Nemuzu se prihlasit na Youtube account

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

Lojza
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nemuzu se prihlasit na Youtube account

Příspěvekod Lojza » 10 dub 2010 10:57

Zdravim,
mam tady jeden pro me zapeklitej orisek. Nejde mi prihlasit na muj Youtube account bilem007. Kdyz jsem to zkousel tak to mam udelat pres muj google ucet. Jenze se mi tam objevi muj seznamovej email
Obrázek
a zkousel jsem tam dat jakykoliv heslo co pouzivam a nefunguje to. Zda se mi, ze se mi nejak zahadne povedlo propojit muj ucet misto s gmailem se seznamovym emailem. Kdyz se teda prihlasim pres muj gmail tak to zas nejde s tim youtubovym propojit, pise to: Tento účet je již propojen s jiným uživatelským jménem Google.
Je tu jeste jeden hacek. Jak jsem tak brouzdal po youtube, abych nasel reseni, tak jsem se dozvedel, ze rusej youtube accounty, ktery propojujou s google ucty a bude se prihlasovat pres google ucty. Takze ja to vidim takhle... misto google uctu jsem si svou youtube ucet spojil s se seznamovim (nevim jak je to mozny?) a na youtube ucet se tedy nemuzu prihlasit jelikoz mi youtube heslo zrusili a seznamovy nefunguje a s google uctem to nemam spojeny... nevim jesli to vidim takhle spravne.
Mate nekdo podobnej problem? Nebo mate nekdo napad jak to vyresit?

Reklama
guest

Re: Nemuzu se prihlasit na Youtube account

Příspěvekod guest » 10 dub 2010 13:48

S Googlem jsem měl podobné problémy s blogem. Nezbylo než založit nový účet a blog znovu vytvořit.

MigMit
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod MigMit » 10 dub 2010 16:15

To je divné mě se jde přihlásit stále pod stejným jménem. V nápovědě se píše že uživatelské jméno se nemění ! Pouze heslo k e-mailové schránce propojené k účtu Google. (už při registraci jsem použil stejné heslo které používám i k e-mailové schránce)

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 10 dub 2010 18:06

Asi špatně vidím, ale nemohu v dotazu (což je důležité) najít použitý prohlížeč internetu. Pokud tedy víte jak na to, vymažte ve správci cookies příslušné tracking cookie. Je to různé podle prohlížeče, ale vymazat soukromá data, ne hesla apod. by mohlo pomoci.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Lojza
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Lojza » 16 dub 2010 08:34

Pouzivam Mozilla Firefox 3.6.3. Pokusil jsem se vymazat cookies ale nevim jelsi jsem to udelal spravne, presto nejak se to neprojevilo. V cem by mela byt vlastne podstata toho, ze bych vymazal cookies... v cem by to melo pomoct? Nebo jak to mam udelat spravne?

MigMit
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod MigMit » 16 dub 2010 08:41

Cookies, jinak smažeš je následovně - klikni ve FF na Nástroje - Vymazat nedávnou historii (nebo ctrl+shift+del) a tam už to najdeš.

voko
nováček
Stav:

Příspěvekod voko » 30 čer 2010 16:42

Ahoj, tak uz si to nejak vyresil? Ted sem totiz narazil na uplne stejny problem. Zustaval jsem prihlasen automaticky, takze jsem tu zmenu v prihlasovani ani nezaregistroval, ale ted kdyz jsem se odhlasil a chci se znovu prihlasit uz to nefunguje, mam stejny problem s tim Seznam mailem.

Lojza
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Lojza » 01 črc 2010 09:23

vyřešil jsem to, ale nedokažu ti to popsat... zkusim najit ten navod podle kteryho jsem to udelal.

mam dojem ze tohle mi pomohlo, je to v aj, ale snad to neva:

1. Go to YouTube, and click Login.
2. Click on "Can't access your account?"
3. Enter your YouTube username.
4. You will receive an email saying your account is linked with a Google Account, so you need to reset that password instead. Click the link in the email.
5. To reset your password, you will asked to enter your Google email address. This is the misleading part because the correct email to enter is not necessarily your GoogleMail address. Lets find out the right one.
6. Open a new tab/window.
7. Go to YouTube, and click Login.
8. Enter your YouTube username and password.
9. You will be told you have to login with your Google Account. The username field will be pre-filled with an email address. This is the correct email address.
10. Go back to your other tab/window and enter the correct email address.
11. You will receive a password reset email, so just click the link and follow the process, changing your password. Don't worry, you can change it back afterwards.
12. Go back to the YouTube login page, and enter your Google username and password.
13. Hurray! We're in!
14. You will now probably find that when you come back to these forums, you will be asked to create a username again. Ugh...
15. This is essentially the same problem that was happening on YouTube, but this time its a little easier to fix.
16. Go to http://www.gmail.com and login.
17. You should now get your forum account back.
18. If you ever logout of your YouTube account and log back in again, you will need to repeat step 16.

tady je primo vlakno na kterym jsem to nasel.
http://www.google.com/support/forum/p/y ... 117b&hl=en

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”