mam tady jeden pro me zapeklitej orisek. Nejde mi prihlasit na muj Youtube account bilem007. Kdyz jsem to zkousel tak to mam udelat pres muj google ucet. Jenze se mi tam objevi muj seznamovej email

a zkousel jsem tam dat jakykoliv heslo co pouzivam a nefunguje to. Zda se mi, ze se mi nejak zahadne povedlo propojit muj ucet misto s gmailem se seznamovym emailem. Kdyz se teda prihlasim pres muj gmail tak to zas nejde s tim youtubovym propojit, pise to: Tento účet je již propojen s jiným uživatelským jménem Google.
Je tu jeste jeden hacek. Jak jsem tak brouzdal po youtube, abych nasel reseni, tak jsem se dozvedel, ze rusej youtube accounty, ktery propojujou s google ucty a bude se prihlasovat pres google ucty. Takze ja to vidim takhle... misto google uctu jsem si svou youtube ucet spojil s se seznamovim (nevim jak je to mozny?) a na youtube ucet se tedy nemuzu prihlasit jelikoz mi youtube heslo zrusili a seznamovy nefunguje a s google uctem to nemam spojeny... nevim jesli to vidim takhle spravne.
Mate nekdo podobnej problem? Nebo mate nekdo napad jak to vyresit?