ahoj mam takovej problémje to sice taková kravinka nic méně mě to brutálně vytáčí nevim asi sem fakt lama když nevim co stim!!!!!!
tak že mam windows 7 a z ničeho nic se mi na panelu nástrojů objevilo modré esko jako kdybych měl otevřené okno se skypem ale skype jede na pozadí a ta ikona je tam pořád i když neni otevřený žádný okno faktmě to vytáčí skoušel jsem všemožný nastavení jak ve skypu tak ve windowsech a už jsem bezradnej je možné že to nějak zavinila 2 letá dcera nebo přítelkyně ale za boha to nemůžu dostat pryč jo a rady tak měj skype vypnutej a zapínej ho jen když budeš chtít mi jsou na nic.předem děkuji za rady i za pokusy
////"Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím" a podobně."
Zdroj: Pravidla fóra
//změna názvu z původního " pomoc se skypem blbina ale točí mě "
//mmm
Skype jede na pozadí, na panelu nástrojů je ikona
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pomoc se skypem blbina ale točí mě
Spouštíš Skype zástupce?
Klikni na něj pravým, dej vlastnosti, záložka kompatibilita a zatrhni režim kompatibility Windows Vista SP2...
Klikni na něj pravým, dej vlastnosti, záložka kompatibilita a zatrhni režim kompatibility Windows Vista SP2...
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano, taky to tak mám. Taky mě to točí. Uvedenou radu jsem nezkoušel, nejsem doma, ale strýc, který má taky W7 a taky úplně stejný Skype tyto problémy nemá. Takže je to evidentně jen u někoho. Co tak zrušit zapínání skype po startu a pak zase zapnout?
Vždyť i El Diablo má v podpise: Zkusili jste to vypnout a zapnout?
Vždyť i El Diablo má v podpise: Zkusili jste to vypnout a zapnout?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Toto jsem řešil už tak před měsícem, dělá to až nová verze skypu - kdo neaktualizuje tak problém nemá. Opravdu stačí jen změnit kompatibilitu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Kdo neaktualizuje - tak problém nemá? Ale má !!! Ale jinej.
Když nainstaluji starší verzi tak mě Windows 7 začne hlásit problém s kompatibilitou a že je nutné jej vyřešit a doporučuje nainstalování nové verze Skype. Potom už to spolkne a mlčí, ale takto se to projevuje. Zkusím to, ale až doma.
A rada, neaktualizovat není dobrá. Programy mají být aktualizované. A Windows resp. Microsoft by měl tento problém vyřešit, protože je to problém Win a ne Skype.
Když nainstaluji starší verzi tak mě Windows 7 začne hlásit problém s kompatibilitou a že je nutné jej vyřešit a doporučuje nainstalování nové verze Skype. Potom už to spolkne a mlčí, ale takto se to projevuje. Zkusím to, ale až doma.
A rada, neaktualizovat není dobrá. Programy mají být aktualizované. A Windows resp. Microsoft by měl tento problém vyřešit, protože je to problém Win a ne Skype.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Však už MS chystá service pack... tam snad bude oprava, protože se to týka vícero programů.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
BTW já jsem neřekl že se aktualizovat nemá - Nedělala to verze 4.1, která na WIN7 jela. Dělá to až 4.2 (aspoň teda u mě)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Re: Skype jede na pozadí, na panelu nástrojů je ikona
moc děkuju všem za pomoc změnil jsem kompatibilitu na visty sp2 vypnul zapnul skype a je to pryč fakt mě to vytáčelo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3044
-
od Uziv00
Zobrazit poslední příspěvek
11 črc 2024 17:02
-
-
Ikona napájení v oznamovací oblasti nejde zapnout Příloha(y)
od Minapark » 17 pro 2024 20:48 » v Windows 11, 10, 8... - 6
- 4038
-
od petr22
09 led 2025 21:48
-
-
- 2
- 2253
-
od mmmartin
29 led 2025 13:58
-
- 1
- 4056
-
od Mety
15 úno 2025 09:59
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8040
-
od Prorock
02 lis 2024 13:41
-