Zdravim muj problem : zapnu pc jede v poho jakoukoliv slozku rozkliknu a v momente kdy mi najizdi problikava mi cely monitor neco jako kdyz zmizi vsechny slozky a nactou se znova ale ve velke frekvenci a dalsi problem nevim jeslti to s tim souvisi kdyz hraju napr trackmanii (ne u vsech her) problikava mi obraz ve hre trosku se to seka po nejakem case se mi vypne obraz proste mi zhasne monitor vypnese a musim tvrdy restart pc ----> kdysi mi to vuebc nedelalo dokud jsem si nepreinstaloval winy a jeste posledni vec sem tam kdyz zapnu pc nenaskoci vubec monitor musim uplne vypnout pc ( ze zasuvky) a zase ho zapnout mno pak uz se jedine modlit ;..; (ale nestava se to nejak casto ale sem tam se to stane) nacitani obrazu je fakt pomale a monitorem by to nemelo byt uz jsem vystridal asi 3 u vsech je naprosto to same.
PC : Inter Core 2 duo CPU E4500 @2.20GHz 2,21 GHz, 3,00 GB RAM grafika radeon x1900 series ( 512)
Zdravím prosím Vás potřeboval bych poradit, koupil jsem si na Steamu hru SnowRunner a když jí zapnu tak hra běží na Vysoké detaily na 55-80 FPS, což je v pohodě problém nastává v momentě kdy začnu ve hře hýbat kamerou. Hra se začne nepříjemně trhat...
Poslední příspěvek
Jseš si jistý, že hra používá Geforce a né integrovanou grafiku v CPU?
Ahoj chci si koupit novou case. Stávající má špatný Airflow a díky tomu se mě přehřeje grafika a sekne se PC.
tahle se mě líbí a vypadá, že má dobrý Airflow. Jinak bedna okolo 3000.
Děkuji za rady.
Poslední příspěvek
Před koupí si ale prověř zda se ti tam vodník vleze....ale skříň je to relativně velká.
Alza mi nedorucila chladic na CPU, je to Endorfy Fortis 5, ale ako pozeram maju aj Dual Fan a neviem ci sa to oplati, kedze to pride do stredy a ja potrebujem mat PC uz v pondelok postaveny….
Je len o 10€ drahsi, ale cakat sa bude do 9. aprila...