Zdravím a přeji pěkné dopoledne,:sigh: nedávno jsem tu řešil téma s Virem na Flash Kartě, který se nám podařilo vyřešit. Flash kartu mám tedy v pořádku a chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o nějaké "mini" Hře která by se dala nainstalovan na "Flešku" popřípadě která by se dala nainstalovat do PC a po skopírovaní nainstalované složky té hry na flash kartu by šla spustit na jiném PC.
Úplně nejlépe by to vyřešila asi hra která se nemusí instalovat, jen bych si jí dal na Flash kartu a mohl jí spustit na jiném PC. Mám namysli hry typu starého známého Jazz Jackrabbit
nebo nějaké Adventury. Slyšel jsem o nějaké hře Crazy Machines tak klidně něco podobného. Moc děkuji za všechny nápady !
Pokud mas 2gb flashku tak si tam hod treba Counter Strike..To si davam vetsinou na flashku kdyz jdu do skoly. Nebo pokud nepotrebujes mit neco novejsiho tak tam hod Ultimu Online
Úplně nejlépe by to vyřešila asi hra která se nemusí instalovat, jen bych si jí dal na Flash kartu a mohl jí spustit na jiném PC. Mám namysli hry typu starého známého Jazz Jackrabbit
Mám téměř 15 let starý počítač který je už hodně pomalý a problematický a proto zvažuji o pořízení něčeho nového. Docela dost se mi líbí mini PC a rád bych poznal jaký máte kdo názor na tyto malé počítače. Mne se ty mini PC líbí hlavně proto, že:...
Poslední příspěvek
meda2016 :
Pokud jde o ten Kaufland tak tam nevím jak to je, protože je tam ten poskytovatel služeb je asi nějaká německá firma a oprávněný zástupce Yanqiu Sun asi nějaký Číňan a nevím jak je to propojené s Kauflandem nebo jak a kde by se řešily...
Ahoj, vlastním MAC MINI M4 256GB, chtěl jsem se zeptat ne velikost uložiště, mám obsazeno cca 12GB, ale system ukazuje volných jen cca 99GB a pak ještě ukazuje další svazky 133GB jak mohu navišit volné uložište? Děkuji
Snímek obrazovky 2025-10-01...
Ahoj,narazil jsem na jeden problém, k mac mini m4 mam napojene dva monitory, jeden přes HDMI a druhí přes Redukci USB-C na HDMI občas se stane že jeden monitor se na par sekund odpoji a pak zase naskočí je to asi 1-2s je to ten co je napojen na...
Poslední příspěvek
Na to je každá rada drahá. Buď se redukce přehřívá a proto vypíná, nebo prostě není kompatibilní a v tom případě by to chtělo zkusit originální převodník USB-C/HDMI od Apple.