Zdravím a přeji pěkné dopoledne,:sigh: nedávno jsem tu řešil téma s Virem na Flash Kartě, který se nám podařilo vyřešit. Flash kartu mám tedy v pořádku a chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte o nějaké "mini" Hře která by se dala nainstalovan na "Flešku" popřípadě která by se dala nainstalovat do PC a po skopírovaní nainstalované složky té hry na flash kartu by šla spustit na jiném PC.
Úplně nejlépe by to vyřešila asi hra která se nemusí instalovat, jen bych si jí dal na Flash kartu a mohl jí spustit na jiném PC. Mám namysli hry typu starého známého Jazz Jackrabbit
nebo nějaké Adventury. Slyšel jsem o nějaké hře Crazy Machines tak klidně něco podobného. Moc děkuji za všechny nápady !
Pokud mas 2gb flashku tak si tam hod treba Counter Strike..To si davam vetsinou na flashku kdyz jdu do skoly. Nebo pokud nepotrebujes mit neco novejsiho tak tam hod Ultimu Online
Úplně nejlépe by to vyřešila asi hra která se nemusí instalovat, jen bych si jí dal na Flash kartu a mohl jí spustit na jiném PC. Mám namysli hry typu starého známého Jazz Jackrabbit
Ahoj,narazil jsem na jeden problém, k mac mini m4 mam napojene dva monitory, jeden přes HDMI a druhí přes Redukci USB-C na HDMI občas se stane že jeden monitor se na par sekund odpoji a pak zase naskočí je to asi 1-2s je to ten co je napojen na...
Poslední příspěvek
Na to je každá rada drahá. Buď se redukce přehřívá a proto vypíná, nebo prostě není kompatibilní a v tom případě by to chtělo zkusit originální převodník USB-C/HDMI od Apple.
Zdravím , stala se mi taková věc . ADATA Flash Disk 32GB UV131 nelze načíst na PC jsou tam jen oddíly D a C . Ve správce zařízení jsou u některých položek vykřičníky
Restart PC jsem provedl ale i tak se nenačetla zkusil jsem i postupy na stránkách...
Poslední příspěvek
Tak nakonec jsem s toho vytahl co se dalo nekteré soubory byly špatné ,ale foto jsem zachranil .Tak díky za rady a pomoc :bigups: :bigups: