Varování před nejhorším operátorem ČR!

...

Moderátor: Mods_senior

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Varování před nejhorším operátorem ČR!

Příspěvekod guest » 19 dub 2010 21:28

Škoda, čím víc názorů tím lépe.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 dub 2010 21:33

memphisto: No jo, právníci jsou moc opatrní :D O2 má v Brodě prodejnu, až uvidím, že tam nějaký zákazník zabloudil, půjdu je požádat o vysvětlení, co to má znamenat i s tím papírem, co poslali T-Mobilu o mé lince :D To bude cirkus :lol:

guest

Příspěvekod guest » 19 dub 2010 21:34

Možná špatně vidím ale zatím nenalézám na O2 možnost komunikace.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 19 dub 2010 21:39

Blue Spirit: A ti se divíš? Operátoři nezavolají ani svýho vedoucího. Protelefonoval jsem za ten měsíc na O2 asi celé 4 dny (800).

P.S.: http://zlutysmrad.unas.cz/

jimmy3
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jimmy3 » 19 dub 2010 21:43

Equites: ale ty peníze ti zase přijdou naspátek po zkončení odměny, jinak souhlasím že O2 je nejhorší operátor co znám ale tady u nás se moc vybírat nedá :-(
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10

CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 19 dub 2010 21:44

Nejsem právník :smile: Mám hodně negativních zkušeností jak s kyslíkem, tak s TM. Je to zlo, že něco takového se vůbec může dít a ti lidé to trpí :? To není normální, co si k lidem dovolí :evil: Zloději! Vždycky když vidím ty brigádníky a ptají se mě jestli nechci výhodnou nabídku od kyslíka, tak jim říkám, že jsem sice nechutně bohatý, ale "výhodnou nabídku" od kyslíka bych asi finančně neutáhl :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

guest

Příspěvekod guest » 19 dub 2010 21:52

Našel jsem to hned dodám.

guest

Příspěvekod guest » 19 dub 2010 22:07

Byk to boj, ale zde je pokus o výsledek
Přílohy
O2.JPG

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 20 dub 2010 00:44

O2 (vzduchaři) ne a ne a ne - znám spoustu lidí co mají internet připojení dle slibů, ale ping whau 500ms - 1000ms dost dobré číslo pro neznalé, ale já mám do 25ms a ti co mají O2 se mi vysmáli, že to mám pomalé :)) Asi požádám poskytovatele o zvednutí pingu :)
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod jaojao » 20 dub 2010 07:02

domitea píše:// U kyslíku má rodina telefon a to je asi tak vše, ale zatím spokojenost :lol:

:lol: :lol: :lol: tak tady se musím od ucha zasmát, od té doby co zrušili volné minuty, jsem zrušil pevnou linku, stejně jako spousta jiných lidiček, nabídli se mi jako mobilní operátor :lol

Do toho jejich protokolu o zrušení smlouvy jsem jim napsal, že odmítám jim nadále dělat sponzora. :lol:

Samozřejmě, že jsem si šel pro mobil, ovšem jinam a od té doby se téměř denně přesvědčuji o správnosti svého rozhodnutí.

Už žádný telef. paušály!
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 20 dub 2010 07:50

to ADSL je fakt k ničemu, u táty tam je rád když mu to stahuje kilem :D samozřejmě že má 8Mib/s ;-)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 20 dub 2010 14:03

O2 budou dál krást a chovat se tak, jak se chovají, dokud jim to lidé budou trpět. Co se týče telefonu, tak Vodafonu bych se nevzdala a podařilo se mi přesvědčit rodinu, že net je mnohem lepší od ČRa (i když to, že je koupil T-Mobile, který je podle mě úplně stejný jako O2 mě nepotěšilo, zatím žádná změna k horšímu). S O2 byly furt problémy s netem, toto šlape krásně. Pokud maj v plánu něco tvořit, tak nám písnou mejl, že toho a toho dne ve 3 ráno nepojede 15 minut (!) net. O2 vždy tvrdil, že problém není na jeho straně a po stížnosti se net záhadně sám rozjel..

Jenže pokud nechceme být okrádáni nesmíme takové firmy podporovat, ale nacházet nové služby.

Jinak net box bych brala, kdyby u nás byl :-(
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Zpět na “Vše ostatní (inet)”