Varování před nejhorším operátorem ČR!

...

Moderátor: Mods_senior

samotarrk
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Varování před nejhorším operátorem ČR!

Příspěvekod samotarrk » 20 dub 2010 14:15

Učíte se od Paroubka a Ratha? Učíte se dobře, měli by Vás minimálně pochválit. Ale nezapomeňte, že Telefonicu zde dovedla právě tehdy vládnoucí ČSSD.

Čtením těchto příspěvku mi není dobře. Mám O2 dlouho a to pevnou, mobily, ADSL a jistě mají mouchy a uměj naštvat, ale stále si říkám "jde to".Ale, že bych klesl tak hluboko a začal se vyjadřovat tímto stylem a ukazovat tím kam patřím, to bych neudělal.

Co bych udělal? Využil svobodné volby operátora nebo poskytovatele a přešel.
A pokud bych byl přesvědčen, že mě někdo okradl, případně, že je zloděj, podal bych trestní oznámení.
Udělejte toto místo toho co děláte a bude to lepší.

Všichni operátoři a poskytovatelé u nás mají spoustu nevýhod. Nikdo a nic není skvělé a žádný operátor tady není proto, aby pomohl Vaši peněžence, ale té svoji.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Reklama
Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 20 dub 2010 14:21

Netahej sem politiku :evil: :bomb:

Ty si říkáš jde to - já si říkám - jsem 100 % spokojena od doby co nemám O2, ale ČRa. Což je lepší, než si říkat "jde to". A ano, píšu tu o nich tak, protože to tak je a dokud to ti, co u nich jsou a spokojují se s "jde to" nepochopí, tak to tak pude dál! Takto je to se vším a už mě opravdu vadí, že si v ČR nechají všichni všechno líbit, protože jsou líní něco změnit.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 20 dub 2010 14:32

Sice o tom rozhodují jiní a já bych nikdy nesahal po jejich kritice, ale:

Byly porušeny pravidla fóra "vulgárními, nenávistnými, hanlivými atd. výrazy" a já se ptám proč nyní to nevadí a jiným se udělují žluté karty. Dobře nechám politiku, přejdu ke sportu. Ti co rozhodují se chovají jak hokejový rozhodčí:

"Pravidla jsou hezká věc, ale tady rozhoduju já".

Až bude diskuse slušná, rád se přidám.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 20 dub 2010 14:35

Přesně tak. Český líný člověk si nechá sr** na hlavu a přejde to mávnutím ruky a konstatováním "jde to". Pak se divte, že operátoři a podobní podvodníci si jen mnou ruce a tohle si dovolí. Když už jsi začal s tou politikou.Je úplně jedno, kdo je tu dovedl, ale opravdové zlo je, že nejsou schopni s tím nic udělat a naše justice je výsměch slušným lidem :-(
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 20 dub 2010 15:02

Ale jistě, že mi všelicos vadí (banky, justice, ČEZ, nemačenkové, EU, líní lidé, vulgární, sociálové, alkoholici, skienhadi, atd. to by byl dlouhý seznam), ale telefonní operátor O2 zatím nejméně.

Čekat před značkovou prodejnou O2 až tam někdo půjde, s tím, že tam půjdu dělat kravál, tím se ocitnu tam, kde nechci, mezi lidma, které nemám v naši společnosti rád a u kterých se stydím, že jsem s nima na stejné lodi, ve stejné zemi.

Chápe tady někdo, že mi jde o slušné a klidné vyřízení? Ano jde to. Jak říkával Železný, televize má takové tlačítko "Vypnout" a není nutno ke stížnostem, vykřikování, rozčilování se atd. A navíc nemůžete "přepnout"? Můžete, udělejte to a neztrácejte kvůli O2 roky vašeho drahocenného života. I když ten taky "jen ujde". :D

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 20 dub 2010 15:41

samotarrk: Chtěl jsem si převést telefonní kabel ke konkurenci a co udělala Telefonika O2? Vyřídila slušně mojí žádost? Ne! Napsala konkurenci, která je požádala mým pověřením o převedení kabelu, že mi ho prý minulý rok zrušila! Na hrubý kabát je potřeba hrubá záplata a se slušností leda pojdeš ... Osobně tě ale velmi lituji, protože jsi zatím nepoznal internetové připojení, O2 poskytuje jen parodii na Netové připojení, zmrzačený paskvil. Osobně si toho nejsi vědom, protože jsi nepoznal nic lepšího. Nejspíš máš i strach, abys nespadl z bláta do louže, ale děláš velkou chybu.

Jara
Level 2
Level 2
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Jara » 20 dub 2010 16:14

TELEFONICA 02(operátor): Dobrý den, máte doma internet?
JÁ: ano...
TELEFONICA 02(operátor): Jakou rychlost?
JÁ: 15 Mbit/s
TELEFONICA 02(operátor):aha, a kolik platíte?
JÁ: 300 měsíčne...
TELEFONICA 02(operátor): tak to vás asi k ničemu nepřemluvím, nashle...

Nikdy si nepořizujte internet od O2 internet, časté odpojování, ping cca 750 ms...
Dávejte si pozor na "výhodné nabídky", nejčastějším dodatkem ve smlouvě bývá výpovědní lhůta :) (taktika UPC ;) )
čau :)
Nobody expects the Spanish Inquisition!

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 20 dub 2010 16:56

Nejdříve jsem si myslel, že budu mít znovu Netové připojení do 10 dní od nového podpisu smlouvy a nové (2.!) žádosti o převedení telefonní linky, ale zásluhou skopčáků z Telefoniky O2 jsem nakonec musel čekat skoro 30 dní. T-Mobile mi pro nedodržení slíbených 10 dnů (kvůli O2) umožnil případné zrušení uzavřené smlouvy bez jakýchkoli sankcí, tak jsem se jal prozkoumat současnou situaci v HB. Proto jsem narazil na Net-Box a optický kabel v Havlíčkově Brodě.

Sice má lokalita není v současné době pokryta, ale vypadá to do roka velmi slibně. Bude se v letošním roce při rekonstrukci ulice pokládat optický kabel až do Zemědělky, ale jsem o ulici vedle. Navíc nebydlím v paneláku (naštěstí, preferuji soukromí) a jak známo, optická technologie je pro providery velmi nákladná. Ale je to to nej, co se týče rychlosti a kvality, není problém dosahovat na optickém kabelu 1 Gb/s a jistě i víc. Zkusím proto domluvit se s místním zástupcem firmy Net-Box a přesvědčit sousedy o předběžné objednávce, snad to do roka vyjde a šance se zvýší (kruci, dostávám pořizovatelskou horečku, optický kabel jen vedle v ulici :lol: ), zatím tedy zůstávám u ČRa/T-Mobile ADSL Premium + Voice (telefon bez paušálu = platí se jen protelefovaný čas) 8/0,5 Mb/s.

Zde tedy předkládám současnou nabídku firmy Net-Box a jejich optického kabelu, v této době mi není známo výhodnější, kvalitnější a rychlejší připojení na Net v ČR. Ochutnejte budoucnost. Dostupnost zatím velmi malá, v pár městech, spíše v panelácích, informujte se na stránkách Net-Boxu, kde jsou podrobné mapy pokrytí + info v tomto letáku. 1. leták je především balíčkový, tedy vše v jednom: Net + telefon bez paušálu + TV bez jakéhokoliv vlivu na rychlost Netového připojení či zpomalování sousedů ... narozdíl od ADSL + TV od Telefoniky O2 s pár kanály za předraženou cenu ... studujte a olizujte se (osobně mám v merku balík NetBox Opti: 100/100 Mb/s + telefon bez paušálu + 50 TV - nejspíš bych zprovoznil některý z mých nápadů či spíše služby). Jediná nevýhoda Net-Boxu (nemluvě o malé dostupnosti) je, že nemá bezplatné číslo 800 na operátory ... Zásuvka v domě je ethernetová (síťová), modem netřeba ...

Stránka providera: Net-Box >>> http://www.netbox.cz

Leták 1:
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Leták 2 (spíše bezbalíková nabídka, všehochuť):
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

jimmy3
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jimmy3 » 20 dub 2010 18:18

Ale zase musím říct, že jsem s O2 už půl roku docela spokojenej, platíme 590,- měsíčně za pevnou a net, u pevný máme cca 200 minut volných měsíčne, net je 8mb/s a tahá rychlostí kolem 700-600 kB/s a výpadky poslední dobou žádný ale ten upload je strašnej- 30kB/s :oops:
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10

CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 20 dub 2010 20:23

To X: Docela chápu tvoje rozhořčení na služby O2. Je to skupina poskytovatele internetového připojení a služeb z doby Telecomu se všemi negativními jevy ve vztahu k zákazníkům už z minulé doby. Poskytnu ti další prostor na foru pro mobilní internet pro napsání zkušeností s tímto operátorem v rubrice Operátoři a technologie O2.

george
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 21 dub 2010 20:30

george: Dobře, ale až o víkendu, jsem nyní časově zcela vytížen :wink:

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 21 dub 2010 20:39

TO:X já myslel, že už jsme to tady propírali párkrát, já jsem s kyslíkáčema tak nějak spokojenej, ale nadávám na ně pořád, zkoušel jsem alternativy promyslet, ale vždy jsem došel na podobnou cenu a tak se řídím heslem, když něco funguje alespoň na 90% neřeším to.Jediný co mi serou jsou elektronické faktury, to mi nejsou schopni zprovoznit za 2 roky.Ale je fakt že to může být lokalita od lokality.

Zpět na “Vše ostatní (inet)”