Varování před nejhorším operátorem ČR!

...

Moderátor: Mods_senior

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Varování před nejhorším operátorem ČR!

Příspěvekod X » 21 dub 2010 23:42

Elektronické faktury chodí u ČRa/T-Mobile od začátku a spolehlivě, ČRa je chtělo vždy potvrdit, T-Mobile už nic takového nežádá ... 90% u Netu je bídné ...

Reklama
weizenkleie
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod weizenkleie » 22 dub 2010 00:49

Jo smutny pribeh, trochu mi to pripomina zavadeni Netu v Irsku...donedavna 2Mb/s byla naprosto nedosazitelna rychlost, pokud clovek nebydlel aspon v okresnim meste v turisticke oblasti.Jinak bylo lepsi si pro informaci dobehnout.A se servisem si opravdu hlavu nelamali, chlapek prijel, kouknul na problem, oznamil, ze to jeste nevidel a odjel s tim, ze posle kolegu;-)))...takze tak!
Kdyz do pekla, tak na poradnym koni;-)

MacyGyver
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod MacyGyver » 22 dub 2010 03:55

To já měl taky podobný spory s UPC, u O2 jsem měl jen mobil, kterej jel na kredit :D . Když se na to tak dívám, tak cena/rychlost ještě ujde a služby taky nejsou nejhorší. S takovym Bright Housem v USA byste si užili, na Floridě jsou každou chvíli výpadky, protože všechno tu jede na historických kabelech a serverech, taková normální rychlost je tak těch 7Mbit/s za 69$/měsíc + 15$/měsíc za modem a teď si to převeďte na český koruny, jo a technici jsou většinou hispánci, kteří sotva mluví anglicky, takže lidi, kteří neumí španělsky, si těžko popovídají o IT. Ani byste mi nevěřili jakou mam průměrnou odezvu. Takže nezbývá než doufam, že něco jako Bright House nebo DirectTV nedorazí do ČR.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 dub 2010 23:29

Tak Telecom / SPT Telecom / Telefonika O2 je tak schopná, že má problémy všude, i na fungl novém vedení a hardwaru (to je i můj případ). Když jsem před rokem koumal, jestli bude u mě 20 Mb/s rychlost větší než 8 Mb/s (vše ČRa Premium 2008) a kolik mi vlastně 8 Mb/s varianta vytáhne za rychlost, tak O2 mělo odpověd, že moje situace umožňuje rychlost maximálně 3/0,25 Mb/s. Když jsem se divil, že jsem od ústředny pouze asi 800 m a na novém vedení, tak prý je část vedení stará. Když jsem jim prozradil, že mám upload v pohodě na 0,5 Mb/s, tak se strašně divili.

Samozřejmě mi ČRa/T-Mobile zprovoznila rychlost 8 Mb/s a jede od 3 do 6,5 Mb/s s dodatkem, že mohu klidně zvýšit tarif na 20 Mb/s a bude u mě opravdu vyšší než 8 Mb/s. Tarif mi navýšili z 2 na 8 Mb/s do pár sekund (u O2 se čekalo na navýšení rychlosti měsíce) od doby co jsem o to požádal operátorku, ještě jsem s ní hovořil a už jsem viděl jak starý ADSL 1 modem odpadává od rychlosti ADSL 2+. Po dotazu na O2 mi technici sdělili, že mám tak vysokou rychlost oproti jejich tvrzení prý proto, že modernizovali hardware ústředny. Najednou stáří části kabelu nevadí?

Jsou to šašci, svým zákazníkům komplikují život a zpomalují rychlost také tím, že filtrují internet. Proto také nejspíš mají tak vysoký ping, pokud se vůbec na požadovanou stránku dostanou, v začátcích filtrovali kdeco, prý omylem ... lidi už jsou zase OFce, nechají si líbit vše a ještě si to zdůvodní, aby si nepřipadali blbě.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 23 dub 2010 07:22

Čistě hypotetická úvaha: Není možné, že by existoval na serverech SW, který filtruje přenesené texty a vyhodnocuje, kdo chválí a kdo nadává? :wink: Já jsem o "pošťákách" (Spoje, Telecom, O2,...) mluvil a psal vždy v dobrém, koneckonců jsem se díky jejich telefonním ústřednám šestnáct let docela slušně živil a nemám, ba ani jsem neměl, nejmenší problém s internetem. Pravda je, že dodnes tam mám pár známých, takže náznaky trablů řeším s "kovářem" a ne s asertivním pinďourem na zelené lince.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 23 dub 2010 09:35

Ti asertivní pinďouři jsou často arogantní a protivní. Několikrát jsem volal na linku O2 ohledně jejich podivných služeb a účtování a ten na druhém konci měl tón jako kdybych ho vyrušil při souloži :? Já jsem s O2 nadobro skončil a nevěřím jim ani pozdrav :evil: Tečka.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Vše ostatní (inet)”