Xp Corporate- Stali ste sa obeťou soft.piráctva..
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Xp Corporate- Stali ste sa obeťou soft.piráctva..
Bavil som sa so známym ktorý má fir. notebook a na nom Xp Professional "Corporate" kedže vo firme majú viacero pc... Momentálne pre tu firmu už nepracuje a včera mu nabehla hláška od MS "stali ste sa obeťou softwerovéhopiráctva,kliknutím....atd" ako to vlastne je s pc na ktorých je "corporate edit" os?
samael.35
Re: Xp Corporate- Stali ste sa obeťou soft.piráctva..
1) čistě technicky lze takovéto hlášky vypnout a ještě získat poděkování za koupi originálních Win a využívat všechny funkce i s plnými aktualizacemi a bonusy, jak to lze provést neporadím kvůli pravidlům fóra
2) proč k tomu došlo je otázka, zda lze vypnout Corporate Edition na jednotlivé stanici mi není známo, je běžné, že kontrola pravosti nahlásí originální systém jako pirátský, nebo je také možné, že firma má OS pirátský od začátku
2) proč k tomu došlo je otázka, zda lze vypnout Corporate Edition na jednotlivé stanici mi není známo, je běžné, že kontrola pravosti nahlásí originální systém jako pirátský, nebo je také možné, že firma má OS pirátský od začátku
-
- Pohlaví:
Čistě technicky to opravdu vypnout lze ale o tom poděkování bych si dovolil pochybovat. 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tomu nerozumím, když pro tu firmu už nepracuje, to ten NB nemusel vrátit?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Jestli dělal u nějaké firmy 5 let, tak co by s tím noťasem dělali. Spíš je otázka proč najednou ta hláška?
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Nebude to tak, že někdo potřebuje obejít vrátka u pirátského softu a vymyslel si poutavou pohádku...?
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Pohlaví:
Karlosi nejsi první koho to napadlo, ale já jsem pro presumci neviny. 

Blue Spirit píše:... ale o tom poděkování bych si dovolil pochybovat.
Nepochybuj, docela mě to rozesmálo. Naposled to pamatuji u Office a kontroly pravosti, samozřejmě lze poté stáhnout bonusový materiál pro Offisky ...
karlos píše:Nebude to tak, že někdo potřebuje obejít vrátka u pirátského softu a vymyslel si poutavou pohádku...?

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Vdaka za reakciu všetkým! Ja vlastním legálny os XP a na novom pc mám Vistu taktiež legálnu! Kedže ma pc aj živý nemôžen si dovoliť mať "upravený" os.. Moja otázka bola LEN o tom prečo problém vznikol,nehľadal som radu ako čosi legalizovať či niečo podobné.
samael.35
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”