Nero 7 a výš už je stabilní?

Sekce pro řešení potíží s přehráváním multimédií (kodeky, přehrávače..) nebo s vypalováním...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Nero 7 a výš už je stabilní?

Příspěvekod Jan Pašek » 17 zář 2006 20:37

Podařilo se mi rozjet balík programů Nero 7.0.2 Home Stále mám následující problém s pálením. Nero Burn i Nero expres obsadí podle záložky výkon ve správci úloh 90% CPU při pálení i kontrole dat. Máte to tak všichni nebo mám někde botu. Další závada Pokud dám v Nero StartSmart komletní vymazání disku buď blbě počítá čas nebo se neukončí. Schodit to jde pouze restartem PC.
Ještě se vrátím k tomu co jsem vysledoval ve správci úloh pokud při pálení přepnu ze záložky výkon na záložku procesy a zaměřím se pouze na nero dostává tento proces tak 60%CPU Měl bych asi také podotknout že mám 3 gigový procesor.
Mám připravený i alternativní program na pálení (microBurner) ale zatím sem se nedostal k tomu to odzkoušet abych po vyhoření a výměně zdoje tento týden 100% vyloučil načatou mechaniku.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Weslo
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Weslo » 17 zář 2006 20:52

no já nevim ale Nero 7 jsem si neoblíbil...velmi náročné na PC..a nic navíc co by kdo potřeboval..řekl bych že starší verze jsou o dost lepší..
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 17 zář 2006 21:05

Weslo píše:no já nevim ale Nero 7 jsem si neoblíbil...velmi náročné na PC..a nic navíc co by kdo potřeboval..řekl bych že starší verze jsou o dost lepší..

To jsou ale z nějakého důvodu který už si nepamatuju sem přešel na 7 a problémy nemám...
Konkrétně 7.0.1.2
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 17 zář 2006 21:28

Vidím že to bude asi kus od kusu jiné tak pro jistotu spustím hned jak si udělám čas komlet odvirování a zakončím zasláním logu z Hijack uvidíme co uvidíme a pak pokud to nepomůže budem měnit SW.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

BROZA
Level 3
Level 3
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 17 zář 2006 21:44

nevím,nevím.Nero 7 mě vůbec nechytlo.Vždy když vyšla jeho poslední verze,tak jsem ho pokaždé nainstaloval abych následně provedl jeho odinstalaci a návrat k verzi 6.6.1.4.Pro mě je to zatím poslední stabilní verze.S nerem 7 v jakékoliv verzi,jsem měl VŽDY problém,nehledě k tomu,že mám vypalovačku s Lightscribe a s tou si 7 zjevně nerozumí.V šestkové verzi chodí vše v poho.Toť můj názor.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 17 zář 2006 22:08

mám vypalovačku s Lightscribe a s tou si 7 zjevně nerozumí.

Přibliž mi tu vypalovačku pro mě je výraz "Lightscribe" neznámý.

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 18 zář 2006 10:03

LightScribe - umožňuje vypálit laserem popis/obrázek na popisovací stranu CD/DVD. K tomu jsou potřeba i speciální CD/DVD, které toto umožňují (zesílená, světlocitlivá popisovací strana). Jejich cena je 2-3x vyšší než u standardních placek.

Více tady.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 18 zář 2006 21:57

Tak jestli tomu dobře rozumim je ro vypalovačka na 8GB DVD?

mikel
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod mikel » 19 zář 2006 00:36

Ne. Vypalovačka, která zvládá 8,5 GB placky je označena jako Dual Layer (DL). Vypalovačka, která umí i vypalovat popisky musí mít přímo uvedenu funkci Lightscribe.

P.S. Některé vypalovačky (NEC) můžou mít uvedeno Label Flash, aby se to hezky pletlo. :wink: LabelFlash je stejná funkce jako Lightscribe, ale navíc umí potisknout i záznamovou stranu placky (takže obě).
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 19 zář 2006 19:54

Dík v HW mám ukrutný díry chtělo by to trochu víc číst ale kde vzít čas.

Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”