Podařilo se mi rozjet balík programů Nero 7.0.2 Home Stále mám následující problém s pálením. Nero Burn i Nero expres obsadí podle záložky výkon ve správci úloh 90% CPU při pálení i kontrole dat. Máte to tak všichni nebo mám někde botu. Další závada Pokud dám v Nero StartSmart komletní vymazání disku buď blbě počítá čas nebo se neukončí. Schodit to jde pouze restartem PC.
Ještě se vrátím k tomu co jsem vysledoval ve správci úloh pokud při pálení přepnu ze záložky výkon na záložku procesy a zaměřím se pouze na nero dostává tento proces tak 60%CPU Měl bych asi také podotknout že mám 3 gigový procesor.
Mám připravený i alternativní program na pálení (microBurner) ale zatím sem se nedostal k tomu to odzkoušet abych po vyhoření a výměně zdoje tento týden 100% vyloučil načatou mechaniku.
Nero 7 a výš už je stabilní?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nero 7 a výš už je stabilní?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no já nevim ale Nero 7 jsem si neoblíbil...velmi náročné na PC..a nic navíc co by kdo potřeboval..řekl bych že starší verze jsou o dost lepší..
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Weslo píše:no já nevim ale Nero 7 jsem si neoblíbil...velmi náročné na PC..a nic navíc co by kdo potřeboval..řekl bych že starší verze jsou o dost lepší..
To jsou ale z nějakého důvodu který už si nepamatuju sem přešel na 7 a problémy nemám...
Konkrétně 7.0.1.2
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vidím že to bude asi kus od kusu jiné tak pro jistotu spustím hned jak si udělám čas komlet odvirování a zakončím zasláním logu z Hijack uvidíme co uvidíme a pak pokud to nepomůže budem měnit SW.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
nevím,nevím.Nero 7 mě vůbec nechytlo.Vždy když vyšla jeho poslední verze,tak jsem ho pokaždé nainstaloval abych následně provedl jeho odinstalaci a návrat k verzi 6.6.1.4.Pro mě je to zatím poslední stabilní verze.S nerem 7 v jakékoliv verzi,jsem měl VŽDY problém,nehledě k tomu,že mám vypalovačku s Lightscribe a s tou si 7 zjevně nerozumí.V šestkové verzi chodí vše v poho.Toť můj názor.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
mám vypalovačku s Lightscribe a s tou si 7 zjevně nerozumí.
Přibliž mi tu vypalovačku pro mě je výraz "Lightscribe" neznámý.
LightScribe - umožňuje vypálit laserem popis/obrázek na popisovací stranu CD/DVD. K tomu jsou potřeba i speciální CD/DVD, které toto umožňují (zesílená, světlocitlivá popisovací strana). Jejich cena je 2-3x vyšší než u standardních placek.
Více tady.
Více tady.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jestli tomu dobře rozumim je ro vypalovačka na 8GB DVD?
Ne. Vypalovačka, která zvládá 8,5 GB placky je označena jako Dual Layer (DL). Vypalovačka, která umí i vypalovat popisky musí mít přímo uvedenu funkci Lightscribe.
P.S. Některé vypalovačky (NEC) můžou mít uvedeno Label Flash, aby se to hezky pletlo.
LabelFlash je stejná funkce jako Lightscribe, ale navíc umí potisknout i záznamovou stranu placky (takže obě).
P.S. Některé vypalovačky (NEC) můžou mít uvedeno Label Flash, aby se to hezky pletlo.

Znáte pravidla?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dík v HW mám ukrutný díry chtělo by to trochu víc číst ale kde vzít čas.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”