Našlo my to tohle
Possible Browser Hijack attempt(Index TAC:3):1 odkazů
MRU List(Index TAC:0):1 odkazů
i při odstranění po opětovné kontrole to najde znovu co to je za šmejda dík
Ad-Aware SE
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to je šmejd jak už název napovídá že mění domovskou stránku.při kontrole ad awerem mi to taky vždy najde.používám jako prohlížeč firefox ale stránka se nemění.mění to pouze domovskou stránku u internet exploreru a ohledně toho mru to jsou soubory se zanedbatelnou nebezpečností
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
no kerio mně hlídá domovskou stánku skouší se my to vždycky změnit na
http://www.msn.com ale kerio to blokne
http://www.msn.com ale kerio to blokne
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
já mám ad-aware pro a mám zaplý ad-watch který to blokuje.taky sem se ho zkoušel zbavit napořád ale prostě to nejde.je tam pokaždé tak jsem se na to vykašlal a nechal ho tam.stejně se to zablokuje dřív než to něco provede.asi máš jen personal verzi,že?pokud budeš chtít tak mi do soukromých pošli zprávu s tvým meilem a pošlu ti toho ad-aware pro pokud budeš chtít
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Otázkou je co más nastevené jako domovskou stránku v IE vím že pokud máš nasteveny seznam.cz a mas při sekonování zatrhlou možnost Hledat nízká ohrožení tak že to pak změní na www.msn.com a označí to jako Possible Browser Hijack attempt (nelíbí se mu ten seznam) možná je i problém v nastevení s jinýma stránkama ale to nevím.
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Tak jsem o tom kdysi četl a našel sem to

nemas nahadou jako domovskou stranku nastaveny seznam.cz ?
tipuju ze jo, ad-aware ji nema rad, proto ji obnovi na msn
dej si seznam do ignore listu
na seznamu byla kdysi udajne nejaka agresivni flash reklama, od te doby kdyz ad-aware vidi seznam mezi oblibenymi nebo jako domovskou stranku tak to chce "napravit"![]()
- fredik
- člen Security týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
K ignore listu se dostaneš když po ukončení skenu se ti objeví tabulka s výsledky tak když zatrhneš ten Possible Browse Hijack attempt (podívej se radši ještě do Záznamu kontroly jestli je to ten správný) a klikneš na něho pravým tlačítkem myši tak je tam položka Přidat do ignorovaných. Tím ho přidás do seznamu ignorovaných. Po té se ti už nebude při dalších kontrolách zobrazovat ve výsledku.
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”