Ahoj. Chtěl bych doporučit nějaký LCD monitor, tak do 4000Kč, velikost úhlopříčky 19". Využití zpočátku žádné extrémní: max. občas hry,takže nějaký extra na grafické programy není třeba.. Děkuji mnohokrát za tipy
Flame: pochopil jsi to správně... chci 19" monitor, protože to bude aj pro malé děcka a nechci jim kazit oči již "odmalička" tím, že se budou dívat z cca 1,5m na televizi...:-) btw: není lepší širokoůhlý? nevím, ptám se.. dík
chtěl bych poprosit o pomoc se sestavením nového PC + monitoru. Dlouho jsem jel jen na konzolích (naposled PS5), ale teď bych rád přešel na PC a dohnal, co jsem zmeškal.
Co od sestavy čekám:
• hraní v 1440p
• žánrově hlavně strategie...
Poslední příspěvek
Možná ještě jedna věc. V biosu jsou profily chlazení procesoru - otáček ventilátoru-ů. Jak to máš nastaveno? Nevím konkrétně jak u tvé desky, ale u sebe jsem třeba nastavoval křivku chlazení ručně. Přednastavené profily mi neseděly.
Zdravim hladam monitor do tych 500€ max na hranie fps hier ako su cs2, gta, rdr a pod. no monitor budem využívať aj s ps5 na filmy a hry no tu hram len prevažne nhl.. co sa týka veľkosti tak 27”-28” a malo by to byť 4k nakolko by som natom chcel...
Poslední příspěvek
Hraji Call Of Duty (btw hledáme spoluhráče na private matche) dokonce na ještě širším, a samá pozitiva! :-D
Ten 40" MSI je (na výšku) jako 32" QHD, jen širší - takže větší situační přehled,
a v klidnějších hrách (příroda RDR2,...
Ahoj,
potřeboval bych poradit s výběrem QHD monitoru. Předpokládám 27". Sestava PC v odkazu . Aktuálně mám 27" full HD monitor 60 Hz, ale kupoval jsem nové PC, tak by si to zasloužilo lepší monitor. Hraju převážně single player RPG (BG 3,...
Poslední příspěvek
Popis HW hned v prvním příspěvku (takže UWQHD naprosto v pohodě).
Dobře vybraný monitor může přestát i 2-3 výměny kompu...