Ahoj,
mám doma dva počítače a chtěla bych, aby na obou šel internet. Připojení mám přes modem, normálně připojení přes síťový kabel.. Na koleji máme taky jednu zástrčku a spolubydlící tam koupila switch, normální malá bílá krabička asi za 3 stovky, tak jsem šla do alza.cz, koupila si tu stejnou krabičku za necelý 3kila, jenže když to zapojím, tak mi internet funguje vždy jen na jednom počítači. Prominte, ale vubec se v tom nevyznam.. Mam 5-Port Fast Ethernet Switch... Muzete mi nekdo poradit, v cem by tak mohl byt problem? Dekuju moc!
Switch
- gyga
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Switch
Ahoj, co máš za poskytovatele internetu? Máš pevnou IP adresu, nebo ti ji modem přiděluje? Je možné, že je zařízení nastaveno, aby poskytlo pouze jednu IP adresu pro jedno zařízení. Až napíšeš poskytovatele internetu tak budem moudřejší. Napiš i typ, ADSL, Wifi atd..
Lenovo Thinkpad Edge 15
Ahoj, poskytovatele mame UPC.. volala jsem mame a pry mame ve smlouve, ze nam bude poskytovat jen na jeden pocitac.. takze bube problem v tom. v IP adresach se moc nevyznam, asi mame tu pevnou. Diky za odpoved, problem bude asi vyresen, tou krabickou to nebude:D
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Potřebuješ jinou krabičku, ne switch ale router
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Napiš sem jaký máš ten modem od UPC, je dost možné že je to zároveň router ale jako router to v tuto chvíli nepracuje. Pokud by se jednalo o router který je teď jen vypnutý, tak pak by ti ten nový switch stačil. Pokud ne, tak budeš muset zakoupit router s NAT přes který to převedeš a pak zas použiješ ten switch (pokud nebude zkombený s routrem.
HP EliteBook 840 G1, SSD Transcend MTS400, M.2 - 256GB
Jak mam zjistit co je to za modem? Je to takova cerna krabicka.. :)
bude na ni napis...typ atd...
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Nejspíš tam bude ňáká nálepka s typem a jménem firmy která to vyprodukovala. Bejvá to ze spodní strany.
HP EliteBook 840 G1, SSD Transcend MTS400, M.2 - 256GB
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2976
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 15:10
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9132
-
od vasekpetr1
Zobrazit poslední příspěvek
10 pro 2024 17:05
-
-
- 7
- 3879
-
od buchtik