Zdravim,
Nedavno jsem koupil notebook za celkem rozumou cenu a byl jsem ujistenej ze s novinkama jako Modeern Warfare 2 , Assassins creed 2 , atd . ze s nima nebude mit zadnej problem ze minimalne na 25 fps stalych to notebook zvladne. Bohuzel kdyz skousim i vsechno na low tak v Unreal Tournament 3 mam 10 fps, Assassins creed dobrejch 5 fps, CoD 4 29 fps , proste samy zklamani . nektery hry jdou hur nez na mym PC ktery je priblizne tak 4x horsi. Nema Acer nahodou nejakej nastroj na Redukovani vykonu a snizeni spotreby ?? ( videl sem to u hodne aceru ) protoze to jak ten notebook vezi je fakt hruza a děs.
Tady je :
Procesor:
Typ procesoru: Intel Pentium Dual-Core
Frekvence procesoru [MHz]: 2000
Typ displeje: WXGA
Rozlišení displeje: 1366 x 768
Grafická karta: nVidia GeForce G105M
Úhlopříčka displeje [palce]: 15,6
Velikost grafické paměti [MB]: 512
Optická mechanika: DVD±RW/RAM
Velikost pevného disku [GB]: 320
Počet pevných disků: 1
Operační paměť: DDR2
Velikost operační paměti [MB]: 3072
Extensa 5635ZG
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Extensa 5635ZG
Vítej na PC-HELP
Máš konfiguraci, jako máš. Dual Core není zrovna herní CPU, stejně tak 5635ZG řady nevynikají výkonem. Na hry jsou např řady Aspire 54xx nebo 57xx.
//očekával jsi za málo peněz příliš muziky
Máš konfiguraci, jako máš. Dual Core není zrovna herní CPU, stejně tak 5635ZG řady nevynikají výkonem. Na hry jsou např řady Aspire 54xx nebo 57xx.
//očekával jsi za málo peněz příliš muziky
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Vítej na fóru PC-HELP.CZ
Jo, hochu, hold nesmíš dávat na to,co ti navykládá prodejce. Ten ti řekne takové hovadiny a to jen proto, aby prodal a skočil si mu na to. Není to zase tak hrozná grafika, ale na hry nebude to pravé ořechové
Jo, hochu, hold nesmíš dávat na to,co ti navykládá prodejce. Ten ti řekne takové hovadiny a to jen proto, aby prodal a skočil si mu na to. Není to zase tak hrozná grafika, ale na hry nebude to pravé ořechové
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
Já bych to viděl na reklamaci i když její úspěch je velice diskutabilní. 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A čím bude při reklamaci argumentovat? Že nemá takový výkon, jak mu prodejce nevykládal? 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Pohlaví:
Ano, tím že se to seká apod., však já píšu že je to velmi diskutabilní. Vycházím z toho že jsem z malého města, kde se všichni tak nějak známe a já bych zde tu reklamaci nejspíš uhájil. Ve větším městě to záleží na slušnosti prodejce, asi bych to řešil doplatkem a jiným strojem - to by mohlo jít.
Zpět na “Problémy s hardwarem”