Víte, prosím, někdo, jak u Skype vyhodit z přihlašovacího políčka nadbytečné jméno (username)?
Zůstalo tam z doby, když jsme měli v rodině jen tenhle počítač; teď už ho mám jen pro sebe a při „vypisování jména“ kurzorovou šipkou mě otravuje matčino username.
Je mi jasné, že odinstalací a opětovnou instalací bych problém vyřešil, ale jsem líný. Nešlo by to bez toho přeinstalování?
Skype – jak vyhodit z přihlašovacího políčka nechtěné jméno? Vyřešeno
Skype – jak vyhodit z přihlašovacího políčka nechtěné jméno?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Skype – jak vyhodit z přihlašovacího políčka nechtěné jm
Odpověď je jednoduchá
. Nebuď líný! 

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
To neexistuje jednoduché řešení? Vždyť to jméno musí být někde napsané, ne?
Já to nechci přeinstalovávat spíš z principu než z lenosti – jestli se něco někam standardně napíše, pak se to musí dát taky standardně smazat. Taky nemažu soubory na disku tak, že bych ostatní data přetáhl jinam, disk naformátoval a data zase vrátil.
Já to nechci přeinstalovávat spíš z principu než z lenosti – jestli se něco někam standardně napíše, pak se to musí dát taky standardně smazat. Taky nemažu soubory na disku tak, že bych ostatní data přetáhl jinam, disk naformátoval a data zase vrátil.
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- Pavel Salák
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Zkus vyčistit PC. Já používám WinTools Net a CCleaner. Třeba to pomůže.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Skype – jak vyhodit z přihlašovacího políčka nechtěné jm Vyřešeno
Tak jedině třeba zkusit smazat mamky účet. Třeba jako to má QIP. Ve složce s programem je složka Users a tam to promazat.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Tak si to vyplň se svým jménem,zadej heslo a dej Automaticky mě přihlásit,při spuštění Skype.A je to pořešené,jinak to nesmažeš v nastavení Skype jsem to nenašel jedině ten Ccleaner..
Skype účet co já se ho nahledal a nikdy nenašel.
A najednou – stačí se zeptat, podívat se do "Administrator\Data aplikací\Skype" a on tam byl. Smazal jsem matčin adresář a najednou je vše OK.
Dík za pomoc.
A najednou – stačí se zeptat, podívat se do "Administrator\Data aplikací\Skype" a on tam byl. Smazal jsem matčin adresář a najednou je vše OK.
Dík za pomoc.
- Mýliti se je Myloš.
Zpět na “Komunikace na internetu”