Win 7 ikona plochy
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Win 7 ikona plochy
Tak mám dva dny Win 7, no že bych ječel nadšením, to se říci nedá, celkem dost mi chybí ikona která byla u Vist na liště a dalo se s ní přepnout na plochu, buď tam opravdu není, nebo jí neumím najít, pokud někdo víte, poučte mě prosím
Také mi chybí "klasická nabídka start" a ikony IE jsou v překryvu, asi je to pro úsporu místa, když se na ně klikne, dole vyjedou malá okénka, ale má to tak trochu zpoždění, ale to si snad zvyknu.
Také mi chybí "klasická nabídka start" a ikony IE jsou v překryvu, asi je to pro úsporu místa, když se na ně klikne, dole vyjedou malá okénka, ale má to tak trochu zpoždění, ale to si snad zvyknu.
Re: Win 7 ikona plochy
Na plochu se leze snad nějak ze systraye ...
Hele to je nátěr, už jsem to našel vedle hodin, to je pecka, jak to tam zakuklili, no jo na to moje střední nestačí 
K tomu IE na liště pravým tlačíkem vlastnosti nebo tak něco a pak Nikdy neseskupovat a je to. 
Jo tak to snad najdu 
Vraťte do Windows 7 užitečné prvky ze starších verzí:
Starého psa sice novým kouskům nenaučíte, ale obráceně to možná půjde – u Windows 7 tedy rozhodně. S programem Classic Shell vrátíte do vašich nových Windows funkce, které jste měli ve starších verzích rádi, teď vám možná chybí a chtěli byste je zase zpátky. Co třeba staronová nabídka Start nebo Průzkumník? ...
http://extrawindows.cnews.cz/vratte-do- ... sich-verzi

Starého psa sice novým kouskům nenaučíte, ale obráceně to možná půjde – u Windows 7 tedy rozhodně. S programem Classic Shell vrátíte do vašich nových Windows funkce, které jste měli ve starších verzích rádi, teď vám možná chybí a chtěli byste je zase zpátky. Co třeba staronová nabídka Start nebo Průzkumník? ...
http://extrawindows.cnews.cz/vratte-do- ... sich-verzi

jenže u toho Classic Shell to vypadá že tam není čeština (slunečnice)
No některé věci zpátky by se šikly 
- erty123456
- Level 2.5

Tady si můžeš zrychlit ve Win 7 zobrazování náhledů, psal si že se ti pomalu zobrazují.
HKCU/ControlPanel/Mouse/MouseHoverTime - já jsem si změnil na hodnotu 50
HKCU/ControlPanel/Mouse/MouseHoverTime - já jsem si změnil na hodnotu 50
Asus K55VJ
No panečku to je rad, tolik jsem toho chtěl a prakticky na vše jsem dostal odpovědi.Moc díky.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 7505 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od petr22