Nefunguje zvuk. Asi chybné ovladače
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zvuk
To by mělo stačit. Máš nainstalovaný Realtek center nebo jak se to jmenuje?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
ale ten zvuk porad nejede a nevim jak se jmenuje ukazujs tam Realtek High Definition Audio jinsi nazev tam neni
hledala jsem i na google nejakej ovladac,ale nic jsem tam nenasla,divala jsem se i na rady na strankach Windows Vista,ale pisi tam jen co uz jsem davno zkousela ty postupy mam uz davno za sebou ty aktualizace zarizeni atd,ale nevim co uz mam delat.Mysite ze je to opravdu temi ovladaci?Nemuze byt ta ZK nejak poskozena?
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
hledala jsem i na google nejakej ovladac,ale nic jsem tam nenasla,divala jsem se i na rady na strankach Windows Vista,ale pisi tam jen co uz jsem davno zkousela ty postupy mam uz davno za sebou ty aktualizace zarizeni atd,ale nevim co uz mam delat.Mysite ze je to opravdu temi ovladaci?Nemuze byt ta ZK nejak poskozena?
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nainstaloval se ti nějaký Realtek control panel (center) či něco podobného?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ptám se na tohle: 

Když připojuješ repráky, detekuje ti PC jejich připojení?
Zkoušelas je připojit i na jiné vstupy?
Máš zvukovou kartu nebo integrovanou?
Zkoušelas je připojit i na jiné vstupy?
Máš zvukovou kartu nebo integrovanou?
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Re: Nefunguje zvuk. Asi chybné ovladače
tenhle realtek se mi tam neukazal,kdyz zapojuji repraky tak mi todetekuje s PC,zkouselka jsem je zapojit i do jineh vstupu,ale jestli mam kartu nebo integrovanou to nevim
podivej se do ovládacích panelů tam by se měl realtek objevit...rozklikni ho...klik na i/o... na zelenou zdířku klikneš pravým tl....a z nabídky vyber repro.
a ten co je vis na tom obr.tak kde ho mam stahnout at mam tady ten?a pak udelam co pise ten cicero
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když dáš něco přehrávat třeba MP3 nebo Avi "hraje to" nebo to vyhodí chybu?
Ten ovládací panel by se měl nainstalovat současně s ovladači. pro Vistu možná vypadá jinak. Já Realtek nepoužívám tak nevím.
Viz:
http://www.sosej.cz/Realtek-HD-Audio-Codecs.html
Ten ovládací panel by se měl nainstalovat současně s ovladači. pro Vistu možná vypadá jinak. Já Realtek nepoužívám tak nevím.
Viz:
http://www.sosej.cz/Realtek-HD-Audio-Codecs.html
normalne treba zpnu MP3,ale nic nehraje a zadnou chybu to neukaze,zkusim nainstalovat tady to
uz jsem to nainstalovala,ale porad se mi tam ukazuje ten starej,zkusim to jeste nejak preinstalovat na tdy ten
uz jsem to nainstalovala,ale porad se mi tam ukazuje ten starej,zkusim to jeste nejak preinstalovat na tdy ten
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 2852
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
20 čer 2024 22:04
-
- 14
- 3424
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4670
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6112
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5612
-
od petr22