Nefunguje zvuk. Asi chybné ovladače
-
- Pohlaví:
Re: Nefunguje zvuk. Asi chybné ovladače
Už mi docházejí nápady. Když zapneš PC ozve se nějaký zvuk, třeba jen pípnutí ve speekru který je uvnitř? Anebo je úplně ticho?
úplné ticho když ho zapnu.
Ještě mě napadla poslední možnost že bych PC dala do servisu jestly by mi to opravily,ale vám moc děkuju za rady.Už jsmem díky vám vyskoušela všechny možnosti.Ale děkuji za rady.
Ještě mě napadla poslední možnost že bych PC dala do servisu jestly by mi to opravily,ale vám moc děkuju za rady.Už jsmem díky vám vyskoušela všechny možnosti.Ale děkuji za rady.
-
- Pohlaví:
Opravdu jsme asi vyzkoušeli vše. To tam nemáte nějakýho šikovnýho chlapa v okolí? Ten servis je jediné řešení, možná to je jen špatně nastavené a pak by to bylo za hubičku, možná je v háji zvukovka a to se pak doma nic nevymyslí. 

Ano,opravdu jsme vyskoušeli všechny možnosti.No žádnýho šikovnýho tu nemáme,jedině z toho servisu(PC mám ještě v záruce tak by to nemělo nic stát).Já si myslím že je to fakt nějak blbě nastavené,ale vůbec nevím kde,už jsem všechno prolezla,ale stejn jsem nic nenašla kde by ten zvuk mohl být vypnutý nebo něco.Možná i ta zvukovka může být v háji.Moc vám děkuju za rady.
-
- Pohlaví:
Pokud je to v záruce, pak bych se s tím vůbec netrápil. Pak nezapomeň napsat kde byla chyba, jistě to zajímá i ostatní.
Já bych sázel na špatné nastavení, ale ........
Já bych sázel na špatné nastavení, ale ........

Pak Vám napíšu kde ta chyba byla...taky mě to zajíma.Podle mě je to taky nějaká nalá blbůstka a já na to nemůžu dojít.Tak se s vámi loučím a napíšu chybu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 10
- 2852
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
20 čer 2024 22:04
-
- 14
- 3424
-
od antikpp
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4670
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6112
-
od mateo-
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5612
-
od petr22