Program na přihazování na Aukro Vyřešeno
Program na přihazování na Aukro
Ahoj všem chci se zeptat jaké používáte programky pro automatické přihození na aukro. já jsem narazil na stránku https://cs.bidnapper.com ale tam ni to nějak nefunguje. Nejlépe by bylo v CZ ale i když to bude v Aj tak se stim nejak poperu.
- jimmy3
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Program na přihazování na Aukro
Systém na aukru tohle umožnuje, nepotřebuješ žádnej program, jen přihodíš maximální částku kterou chceš za předmět dát a aukro bude automaticky přihazovat z té částky za tebe
CPU Intel Core i5-3210M GPU NVIDIA GeForce GT 640M RAM 8GB DDR3 HDD 1TB+1TB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
CPU AMD Phenom II X4 965 BE GPU SAPPHIRE NITRO+ RX 580 OC 4G RAM 8GB DDR3 SSD 120GB HDD 500GB OS Windows 10
-
- Pohlaví:
A neznamená to, že pak vždy zaplatíš tu max. stanovenou částku?
Ne, neznamená. Pouze budeš o určitou částku nad příhozem toho, který přihodil druhou nejvyšší částku.
-
- Pohlaví:
O.K. Blbej se zeptá a hloupej se informuje. 

Já potřebuji program který přihodí min. 10 sec. před koncem čásku co jsem ochoten dát. jelikož kolikrád v dobu konce aukce nemůžu sedět u PC.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Však to aukro v podstatě umí a bylo to tu už psané.
Předmět stojí den před koncem 500kč. Ty přihodíš maximum co chceš jt třeba 1000kč. Cena se ale nezvedne okamžitě na 1000kč, jen nejníž co to jde, třeba na 550. Když někdo potom přihodí 800, tak ty ho v podstatě zas přehodíš a cena bude 850.
Předmět stojí den před koncem 500kč. Ty přihodíš maximum co chceš jt třeba 1000kč. Cena se ale nezvedne okamžitě na 1000kč, jen nejníž co to jde, třeba na 550. Když někdo potom přihodí 800, tak ty ho v podstatě zas přehodíš a cena bude 850.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Ono je ale lepší být za bukem a v poslední tisícině vteřiny přihodit tu maximální částku.
Jenže mě jde o to aby to přihodilo na poslední chvíly samo to vim že tam můžu dát max. částku ale to mi je k ničemu protože se ke koni aukce strhne boj a většinou to někdo přehodí.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Program na přihazování na Aukro Vyřešeno
Ale stejně to pořád neřeší to, pokud tam někdo přihodí víc.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4703
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5980
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3495
-
od RostislavC