Nazdar, mám problém, pokaždé když zapnu pc, nejde spustit ani BIOS, hned při startu mi to hodí Detecting IDE drivers a stojí to. Zkoušel jsem HDD v jiném pc, jede. Nevíte tedy, co
může být špatně??? Díky moc
Detecting IDE drivers Vyřešeno
- MaxDamageCZ
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Detecting IDE drivers Vyřešeno
AMD Athlon II X4 640 3.00Ghz Ram 4 GB, Win 7 64 bit, Grafika ATI Radeon HD 4600 series 1GB, HDD 600GB
Iphone 3g 16gb černý
Iphone 3g 16gb černý
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Detecting IDE drivers
Ukazuje PC správný datum a čas při spuštění?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím,
mám uplně stejný problém.Mám tak 50% uspěšnost že se PC spustí.Jinak vytuhne a píše Detecting IDE drivers.Máte nějakou radu.Děkuji za odpověď.
mám uplně stejný problém.Mám tak 50% uspěšnost že se PC spustí.Jinak vytuhne a píše Detecting IDE drivers.Máte nějakou radu.Děkuji za odpověď.
-
- Pohlaví:
To spanky5, vítej na PC-Help. Předpokládám že jsi si přečetl pravidla fóra a víš, že si máš založit samostatný příspěvek!
Udělej reset CMOS.

Udělej reset CMOS.
-
- Pohlaví:
Jestliže to napíše detecting ide, tak bios jede. Jen se zasekne při detekci. Zkusil bych nepřipojit vůbec nic, jestli naběhne, klávesou del do něj (u intelu F2) a projít položky datum a čas, ty nastavit. Zkusit vypnout, pak znovu. Pokud bude datum a čas jiný, jedná se o slabou baterku. Pokud stejný - znovu vypnout, připojit disk (kontrola na správné nasitchování) a zapnout. Okamžitě stisk del pro vstup do biosu. Zde nají položku detect ide (nebo tak nějak) a zkusit. Pokud to projde, uložit nastavení a vypnout automatickou detekci při startu.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Přidával jsi něco? HDD DVD? Máš správně najumprované disky a mechaniky master/slave?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Zpět na “Problémy s hardwarem”