Zdravim,
prosím Vás poraďte někdo. Při startu počítače se mi náhle objevila modrá obrazovka s následující hláškou:
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
***STOP: 0x000000D1 (0x000000F8,0x00000002,0x00000000,0x87074E68)
Prosím poraďte někdo, naposled sem počítač řádně vypnul. Žádné nový hardware ani software sem neinstaloval.
Děkuji
DRIVER_IRLQ_NOT_LESS_OR_EQUAL
-
- Pohlaví:
Re: DRIVER_IRLQ_NOT_LESS_OR_EQUAL
Vítej na PC-Help.
Nepíše jaký máš systém? Ta BSOD se ti objevila jen jednou, anebo se objevuje opakovaně?
Nepíše jaký máš systém? Ta BSOD se ti objevila jen jednou, anebo se objevuje opakovaně?
Zdravim,
mám XP SP3... Ano modrá obrazovka se objevuje opakovaně...Systém spustím akorát v nouzevém režimu.
mám XP SP3... Ano modrá obrazovka se objevuje opakovaně...Systém spustím akorát v nouzevém režimu.
-
- Pohlaví:
Neumím Ti poradit, tohle je celkem známý problém a většinou to řeší nová instalace. Ale fakt nevím, možná je řešení.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tady je to snad vyřešené:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=927&t=938224
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=927&t=938224
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Nakonec sem to vyřešil takm že jsem odinstaloval Service Pack 3.
Jinak děkuji Vám za rady.
Jinak děkuji Vám za rady.
Zpět na “Problémy s hardwarem”