problem se zvukem...? :(

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

JenaM
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

problem se zvukem...? :(

Příspěvekod JenaM » 24 zář 2006 21:57

tak jo mam problem se zvukem.. za
1.mam vystup vzdadu nejspis ze zvukovky..moc se v tom nevyznam,...ale ten nefunguje..kdyz do nej zapojim bedny a mike..tak nefungujpou bedny..kdyz bedny zapojim do jacku pro mike tak je lehce slyset nejaka ozvena toho co hraje na PC...
2. takze mam zapojene bedny i s mikem do jacku ktery jsou v casu vepredu.. zvukovku mam integrovanou na mother boardu ...bedny zapojene i s mikrofonem ve predu hrajou a fungujou ale ne jak by meli hraji tak na 30 % vykonu i kdyz jsou na max. nastavena hlasitost na max.. nevite co s tim ? pls poradte
napsal bych vam jakou mam tu zvukovku ale nevim ..tady je obrazek

Kód: Vybrat vše

http://img7.picsplace.to/img.php?file=img7/26/Bez_názvu.jpg
snad to pomuze

Reklama
karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod karlos » 25 zář 2006 08:53

Tak toto bohužel nepomůže. Nejjednodušší bude, když nám napíšeš, jakou máš základní desku. Z vlastní zkušennosti ti však doporučuji, v BIOSu integrovanou zvukovku zakázat a za uspořené kačáky si koupit klasickou PCI zvukovou kartu.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

JenaM
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod JenaM » 25 zář 2006 10:36

kde zjistim co mam za zakladni desku.. btw...nevim no situace je trosku slozitejsi zvukovka neni nakladna vec ale bydlim kratce ve svyccarsku a nevim kde bych tady shanel tu novou zvukovku..mohl bych ji koupit doma a pak mi ji nekdo treba tata mohl privest ale snazim se najit vychodisko...ktery by bylo pro tu integrovanou... jinak v biosu se vubec nevyznam :(

JenaM
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod JenaM » 25 zář 2006 10:38

tak zakldni deska je .. ASUS A8N-VM CSM/SATA2/VGAx2, skt.939, nForce430

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S&Shortcut=ASU-CAC97095

takze zvukovka je
Zvuková karta: 5.1-ch HD Audio, ADI AD1986A, S/PDIF-out

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 25 zář 2006 10:43

K nákupu bych ti doporučil nějaký CH internetový obchod. Pokud se rozhodneš pro setrvání u integrované zvukovky, budu stejně potřebovat vědět, jakou máš desku, abych si mohl sehnat manuál a najít případné problémy na netu. Otevři bednu a pečlivě si prohlédni desku, co na ní píší. 100% tam někde najdeš výrobce desky a její číslo, bez toho se neumím pohnout dál.

JenaM
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod JenaM » 25 zář 2006 10:55

JenaM píše:tak zakldni deska je .. ASUS A8N-VM CSM/SATA2/VGAx2, skt.939, nForce430

http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S&Shortcut=ASU-CAC97095

takze zvukovka je
Zvuková karta: 5.1-ch HD Audio, ADI AD1986A, S/PDIF-out

tady je deska a zvukovka

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 25 zář 2006 20:04

Cos to proboha koupil? Tohle je noční můra všech PC šťouralů... :x
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 26 zář 2006 06:52

Když jsem si přečetl reakci ElDiabla, tak jsem nevěřil svým očím. Takové rekce od něj neznám :wink: Pak jsem se podíval na specifikaci desky a musím mu dát za pravdu. Člověče, cos to koupil za hrůzu? Nebo ti to snad dal někdo za trest? :lol: No nic, třeba s tím budeš spokojenej (za ty prachy).

Takže v manuálu jsem se dočetl, že pro připojení zvuku na přední panel potřebuješ mít tento vybaven audio I/O modulem, který podporuje HighDefinitionAudio, nebo AC97 audio standard. Máš ho? Pokud si nejsi jistý, nebo si jseš jistý, že ne. Pak odpoj kabel, který vede k panelu a neměl by být problém používat audio konektory na zadním panelu. V nastavení audia ve WIN si nastav v jakém režimu má audio makat (2, 4, 5+1), obsazení konektorů v jednotlivých režimech je v manuálu na straně 1-21.

Osobně bych ti doporučil při startu P.O.S.T., vlézt do BIOSu, nastavit dle strany 2-25 Onboard Audio [disabled] a dle strany 2-23, zkontroloval nastavení Primary Graphics Adapter [PCI->PCI Expres->IGP]. Ještě jsem zapoměl, že předtím je potřeba zasunout do slotu PCI-E (16x), grafickou kartu a do slotu PCI zvukovou kartu. :wink:

JenaM
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod JenaM » 26 zář 2006 09:09

karlos píše:Když jsem si přečetl reakci ElDiabla, tak jsem nevěřil svým očím. Takové rekce od něj neznám :wink: Pak jsem se podíval na specifikaci desky a musím mu dát za pravdu. Člověče, cos to koupil za hrůzu? Nebo ti to snad dal někdo za trest? :lol: No nic, třeba s tím budeš spokojenej (za ty prachy).

Takže v manuálu jsem se dočetl, že pro připojení zvuku na přední panel potřebuješ mít tento vybaven audio I/O modulem, který podporuje HighDefinitionAudio, nebo AC97 audio standard. Máš ho? Pokud si nejsi jistý, nebo si jseš jistý, že ne. Pak odpoj kabel, který vede k panelu a neměl by být problém používat audio konektory na zadním panelu. V nastavení audia ve WIN si nastav v jakém režimu má audio makat (2, 4, 5+1), obsazení konektorů v jednotlivých režimech je v manuálu na straně 1-21.

Osobně bych ti doporučil při startu P.O.S.T., vlézt do BIOSu, nastavit dle strany 2-25 Onboard Audio [disabled] a dle strany 2-23, zkontroloval nastavení Primary Graphics Adapter [PCI->PCI Expres->IGP]. Ještě jsem zapoměl, že předtím je potřeba zasunout do slotu PCI-E (16x), grafickou kartu a do slotu PCI zvukovou kartu. :wink:

tys nasel manual v CJ ja mam doma totiz jen v aj :( :-(

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 26 zář 2006 09:14

Našel jsem to v manuálu AJ. Předpokládal bych, že člověk žijící jinde než v ČR, nemá s tímto jazykem problém... :wink:

JenaM
nováček
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod JenaM » 26 zář 2006 15:27

karlos píše:Našel jsem to v manuálu AJ. Předpokládal bych, že člověk žijící jinde než v ČR, nemá s tímto jazykem problém... :wink:
no to mas asi pravdu..ale prece jen materskej jazyk je materskej..a v mim veku jeste zas tak skvele jazykove schopnosti v naglictine nemam .. je mi 16 ..

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Opakovaný problém se zvukem
    od Bambi666 » 29 pro 2024 23:36 » v Windows 11, 10, 8...
    1
    2222
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    30 pro 2024 07:03
  • Problém s PC - reaguje zvukem na křeslo Příloha(y)
    od Tucnak105 » 02 říj 2024 20:13 » v Problémy s hardwarem
    23
    9336
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    25 úno 2025 08:05
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3383
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4014
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s internetem Příloha(y)
    od valama » 06 dub 2025 16:13 » v Internet a internetové prohlížeče
    11
    4778
    od RIKI22 Zobrazit poslední příspěvek
    06 dub 2025 20:42

Zpět na “Problémy s hardwarem”