Nejde aktivovat Windows 7.. Vyřešeno
Nejde aktivovat Windows 7..
Čau, co mám dělat ??
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Nejde aktivovat Windows 7..
Aktivovat jej, aktivovat jej, aktivovat jej
Má odpověď odpovídá tvé otázce. Proč se nerozepíšeš? Jaký W7 (verze) OEM?, nový nebo už jej někdo někde měl aktivovaný? ..., kde koupený? ...

Má odpověď odpovídá tvé otázce. Proč se nerozepíšeš? Jaký W7 (verze) OEM?, nový nebo už jej někdo někde měl aktivovaný? ..., kde koupený? ...
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Windows 7 Professional 32-bit, verze není OEM, je nový, koupen v obchodě 
//Ok, hned dodám kód chyby
//Promiňte mi stručnost

//Ok, hned dodám kód chyby
//Promiňte mi stručnost

Naposledy upravil(a) M4RTY dne 21 kvě 2010 13:59, celkem upraveno 1 x.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Souhlasím, velmi zajímavá otázka a odpověď je zcela adekvátní
Většinou to hodí hlášku, proč nelze aktivovat.
//případně je aktivuj přes telefon, bude to jistota.

Většinou to hodí hlášku, proč nelze aktivovat.
//případně je aktivuj přes telefon, bude to jistota.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
0xC004C008
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Udělal bych to telefonicky a pokud by to nešlo tak jsou telefonní čísla na Microsoft, kde to s tebou vyřeší.
Jednou mi z divných důvodů nešel aktivovat MS Office Home and Student a tak jsem to udělal telefonicky a šlo to, ale abych se přiznal tak volby telefonické aktivace, které byly mi moc jasné nebyly. Jednou to neaktivovalo a po druhé ano. Byl jsem rozezlen a chtěl na ten Microsoft druhý den zavolat, ale pak jsem si řekl, kašlu na to.
Jednou mi z divných důvodů nešel aktivovat MS Office Home and Student a tak jsem to udělal telefonicky a šlo to, ale abych se přiznal tak volby telefonické aktivace, které byly mi moc jasné nebyly. Jednou to neaktivovalo a po druhé ano. Byl jsem rozezlen a chtěl na ten Microsoft druhý den zavolat, ale pak jsem si řekl, kašlu na to.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Telefonicky => Je to automat ?? Nemusím nic říkat jenom se řídit pokyny ?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nechtěl bych být zbytečně podezíravý, ale zejména některé tvoje otázky dávají tušit nějakou čertovinu. 
Pokud je věc koupená v obchodě a nelze ji užívat běžným způsobem, je to důvod k reklamaci.

Pokud je věc koupená v obchodě a nelze ji užívat běžným způsobem, je to důvod k reklamaci.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Ne, nemám nic zalubem, ale mám 14 roků, a stydím se (třeba nevím, jak vysvětlit) nějaký problém...
. Fakt mám origo..a žádnou čertovinu nechystám

- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tomu bych docela věřil, ve tvém věku jsem byl taky stydlín, ale můžu tě uklidnit, se zvyšujícím věkem se to bude jen zlepšovat.
Musíš ale trénovat, pro začátek zkus tu reklamaci.

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dnes bych pohledal na internetu čísla na Microsoft a hned zítra tam zavolal. Jsou různá čísla automat i podpora tedy s operátorem. Pokud s tebou problém vyřeší ušetříš kroky i když si nejsem jist zda je volání zdarma, uvidíš. A pokud by to nepomohlo a nebo se ti nechtělo volat tak reklamace.
Zavolat a vyřešit to s nimi by však bylo lepší pač by ses dozvěděl kde byl problém. A budeš moudřejší do budoucna
Zavolat a vyřešit to s nimi by však bylo lepší pač by ses dozvěděl kde byl problém. A budeš moudřejší do budoucna

0800 100-074 (bezplatné)
+420 261 197 665 (placené)
není k dispozici (SMS)
Není to neplacené číslo nějaké divné ??
+420 261 197 665 (placené)
není k dispozici (SMS)
Není to neplacené číslo nějaké divné ??

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení