Hokej Česko/Rusko Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Hokej Česko/Rusko

Příspěvekod jaro3 » 23 kvě 2010 23:37

Byl jsem na infarkt , pořád mi podvědomí říkalo , že vyhrajeme 2:1 a já to blbec nevsadil...
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Reklama
george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 23 kvě 2010 23:49

Naši kluci měli fysičku a jezdili jak štiky...
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 24 kvě 2010 00:35

Protroubil sem celou Prahu!!! Naprosto famózní průjezd po Václaváku!! :banana: :banana: :banana: :inlove:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

TheSkeleton
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod TheSkeleton » 24 kvě 2010 06:31

TheSkeleton píše:2:1 pro nás.. :-)

no neříkal jsem to? :bigups: :lol: :lol:
Life's too short to remove USB safely.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 24 kvě 2010 07:08

Tak když už mají tu bramborovou medajli tak je museli nějak potěšit

Já jenom doufám, že se z toho už vyspali. Když nositelé brambor, zaměstnávají ověšené zlatem, nemusí to být zrovna příjemný den v práci... :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 24 kvě 2010 09:45

Jenom mne mrzí, že ti slováci odjeli domů, kdyby zůstali, mohli fandit a my mohli vyhrát větším gólovým rozdílem :smile: .

(bože kde se to ve mě bere - příšerná povaha :lol: :lol: :lol: ) Hodonín/Skalica/(Holíčani :D )
Naposledy upravil(a) jaojao dne 24 kvě 2010 10:28, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 24 kvě 2010 10:11

Slováci by nám nefandili (neříkám, že všichni). Stačí se podívat na Facebook. Vznikly skupiny o našem vítězství a Slováci už nadávají, haní a pomlouvají :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 24 kvě 2010 10:21

Já si myslím, že většina slováků nám to přeje, ale přeci je dost těch, kteří se nemůžou srovnat, že jsme (vlastně ve všem) o krok (někdy o několik) napřed. Poprvé se dostali na Ms ve fotbale a už se vytahují, že oni tam jsou a češi ne. A přitom ve fotbale za těch 17 let nedokázali ještě vůbec, ale vůbec nic.

Ale to nám může býti jedno, osobně nemám rád slováky na českých fórech, stránkách atd... nechápu proč se nedrží koncovky .sk a lezou na .cz. Asi provokovat.

Já taky neprolejzám francouzské, italské, maďarské, španělské, ruské a ani anglické stránky.
Naposledy upravil(a) samotarrk dne 24 kvě 2010 10:27, celkem upraveno 1 x.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 24 kvě 2010 10:27

memphisto píše:Slováci by nám nefandili (neříkám, že všichni). .. :lol:

To je jasné, já si dost často přepínám na jejich vysílání (když to běží současně, i třeba když hrajeme s nima) a je to paráda, člověk se u toho pobaví :lol: :lol: :lol:

A navíc hrával jsem hokej dost často proti slovákům :lol: takže vím o čem to je :lol:
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 24 kvě 2010 10:28

Já taky neprolejzám francouzské, italské, maďarské, španělské, ruské a ani anglické stránky.

Ale to děláš chybu. Některé informace se dají získat jen na zahraničních stránkách.

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 24 kvě 2010 10:30

samotarrk: já taky nechápu proč potkávám víc slováky než čechy na forech(obrazně řečeno), oni snad nemaj vlastní internet? :D
zase na druhou stranu slováci jsou asi tolerantnější než češi, znám pár slováků který fandí spíš čechlm než slovákům :-))

k tématu: myslim že ten faul jak do něj najel ten rusák a chudáček čech tam ležel s rozbitou držkou a rozhodčí jen koukají co je, vstávej lamo, to by chtělo vyloučit do konce, ne ten "faul" na Jágra....

taky češi neměli hrát na čas někdy 5minut před koncem, to je jasný že pak začnou faulovat, koho by to nenasralo když soupeř si tam stojí na místě a já nemůžu útočit, prostě si koledovali, dost
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 24 kvě 2010 11:58

Radix píše:

Ale to děláš chybu. Některé informace se dají získat jen na zahraničních stránkách.

Získávat informace a ne provokovat a ukazovat, že jsou nejlepší.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”