Vysokofrekvenční pískáni v pravém reproduktoru.

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

rolas
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Vysokofrekvenční pískáni v pravém reproduktoru.

Příspěvekod rolas » 25 kvě 2010 22:19

Zdravím, nevím čím to je ale docela mě to otravuje pokud zrovna nic mi nehraje tak jde sylšet ve výškovém reproduktoru vysokofrekvenční pískání,v levém mi to nedělá.Po připojení jacku to až začně,normálně při hudbě to nejde slyšet ovšem pokud tam není nějaká tichá pasáž pak to jde lehce slyšet a není to příjemné,taky když pohnu myší tak to jako kdyby jde sylšet že dělám pohyby v tom pískaní. Repro mám na externí zvukovce(myslel jsem že to je interní zvukovkou,ale není sice je to slabší ale dosti mě to znepokojuje) a eště při zapnutí pravý vydává mnohem větší ,,brum,, než levý reproduktor.nevím jestli má na to vliv nějak počítač nebo je tam mirně zesílený zesák.

Reklama
Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Vysokofrekvenční pískáni v pravém reproduktoru.

Příspěvekod Pic » 25 kvě 2010 22:28

Vítám Tě na Pc-help! Máš bezdrátovou myšku? Jaké máš repra? Umísti zvukovou kartu ve slotu co nejdále od grafické karty. Mrkni na vyvážení sterea.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

rolas
nováček
Stav:

Příspěvekod rolas » 25 kvě 2010 22:43

Děkuji za uvítaní
Myš mám Logitech G5, repro mám Behringer truth b2031A ,jak jsem psal zvukovku mám externí a ta leží mi na sole tak 1m od kompu :smile: (interní bohužel mi šileně praskala od nového PC,nevím zda to bylo ovladači každopadně řešili jsme to a nic). Prohodil jsem monitory(reproduktory) mezi sebou a dalo by se říci že to je vyváženější to pískaní :D už v tom není sám jen ten pravý reproduktor(teď už levý).

rolas
nováček
Stav:

Příspěvekod rolas » 25 kvě 2010 22:47

ještě mám dotaz jak udělat aby i hrály oboje zařízení jak je na tomto screenu.
Přílohy
sdifjahgagh.png

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 25 kvě 2010 22:54

Jakou máš tu externí zvukovou kartu? Je integrovaná zvuková karta na základní desce vypnutá v BIOSu (i když by se měla vypnout automaticky, tak raději to ověř)?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 25 kvě 2010 23:01

Máš připojený mikrofon? zkus ho odpojit. Repro zkus na jiném zdroji zvuku (MP3, walkman etc.)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

rolas
nováček
Stav:

Příspěvekod rolas » 25 kvě 2010 23:02

Zvukovku mám native instruments audio 2 dj http://www.native-instruments.com/#/en/ ... udio-2-dj/ ,v Biosu se to vypíná kde ?

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 25 kvě 2010 23:06

Integrated Peripherals (doufám že sem to napsal správně)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

rolas
nováček
Stav:

Příspěvekod rolas » 25 kvě 2010 23:09

El Diablo píše:Máš připojený mikrofon? zkus ho odpojit. Repro zkus na jiném zdroji zvuku (MP3, walkman etc.)

No to mě vůbec nenapadlo,ted jsme ho odpojil dokonce se to i zlepšilo,ale pořád tam jde něco málo slyšet. zkusil jsem to připojit na muj Mp3 přehrávač (Creative Zen) a tam šlo při naklonění k reproduktoru slyšet malinko šum (ale to je u těchto reproduktorů běžné mají hodně silný zesilovač)

rolas
nováček
Stav:

Příspěvekod rolas » 25 kvě 2010 23:24

sice v biosu to bylo jidne ale vypl jsem to pořád to tam jde lehce slyšet

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 25 kvě 2010 23:45

Píšeš že ti zvukovka leží asi metr od PC nevede šňůra společně s kabelem od monitoru nebo podobně? Případně zkus jestli se to nezmění když zapojíš myš do jiného USB portu. Tohle je taková duchařina kdy se musí vyzkoušet naprosto všechno i kdyby to na první pohled vypadalo, že to nedává vůbec smysl.

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 26 kvě 2010 00:13

A co souběh napájecích a signálových kabelů? To by taky mohlo dělat problémy. I když z tvých slov bych viděl, že zesliovač tvých beden zesiluje jakýsi brum asi z nějakého spínaného zdroje. Mám dnes již historický Creative Soundworks 4+1 a musel jsem zapojit zdroj od repráků do zásuvky s filtrem, aby mě bez signálu nešuměly. Je to jen doměnka, ale možná tě to někam posune.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”