Touch pad u Asus Eee je v průběhu náběhu Win zakázán. Pokud jej povolím a restartuji PC znovu se zakáže ato i když k PC nebude připojena myš.
Prosím o rady kde začít s hledáním chyby popř alespoň o náznak postupu k nápravě bo nevím kudy na to.
Asus Eee touchpad nejde povolit Vyřešeno
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Asus Eee touchpad nejde povolit
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
Re: Asus Eee touchpad nejde povolit
No napadá mě jen - buď při startu windows dostává špatné info z BIOSu a proto ho zakáže, a nebo může kolidovat přerušení, či stejný rozsah I/O adres, proto jej při startu zakáže. Ale je to jen předpoklad.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
kam se podívat pro potvrzení tvých domněnek?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- Pohlaví:
Správce zařízení, pravoklik na touchpad, vlastnosti, záložka prostředky. Porovnat IRQ (přerušení) a I/O s jiným HW.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Asus Eee touchpad nejde povolit Vyřešeno
Nějak sem se trochu ztratil v tom co jsi doporučoval a nemohl najít nic pro srovnání. Začal jsem experimentovat a ouha povedlo se. V nastavení podrobnosti jsem místo předpokládat myš z kolečkem dal testovat myš s kolečkem. Dále jsem zakázal rychlé spuštění a chodí a protože mi to nedělalo jen na jednom pc ale na 3 ech a všude to zabralo jsem spokojen a díky za snahu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1672
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
26 čer 2024 19:00
-
- 11
- 5241
-
od Martab
05 pro 2024 17:41
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2649
-
od petr22
29 pro 2024 15:17
-
-
-
ASUS TUF GAMING B550-PLUS pozice v RAM slotech Příloha(y)
od Rewqa » 31 pro 2024 13:06 » v Problémy s hardwarem - 12
- 6373
-
od Rewqa
31 pro 2024 23:52
-
-
- 6
- 3536
-
od petr22