GTA IV cestina
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: GTA IV cestina
to ano, me anglictina nedela vubec problemy, ba naopak, ale trochu te cestiny bych tam preci rad videl
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
taky bych ji uvital ale uz to necham tak,tu hru jsem musel tak 3x preinstalovavav -porve za to mohl patch,pak zas kdyz sem tam dal cestinu tak zas to neslo a potreti sem stahl odjinud cestinu a zas to neslo tak to nechavam tak v aj,jsem s tim smireny ,jeste ze se mi nevymazaly urovne projetych misi
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
no ja sem uz gta 4 dohral v anglictine, ale ted si jentak jezdim ve meste, tak bych to chtel mit aspon trochu cesky :-)
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
i pro toho 10ti letyho kluka je cestina zbytecna cist tam nemusi skoro nic a kdyz to bylo v jedny misi ze sem nevedel co delat tak i s tou cestinou to bylo jako naschval anglicky takze sem skoncil u navodu na netu