Dobrý den.
Potreboval bych pomoc z instalaci Win7. Ted mam Win Vista 32 bit Home Premium, ale chtel bych Windows 7 mam ultimate 64 bit. Nasel jsem si nejake rady jak to udelat z 32bit na 64bit, ale musel bych cely pc zformatovat a vse zacinat odzacatku a chtel bych pomoc jak ho mam zformatovat, protoze ho nezformatuju kdyz je spusteny system. Prosim o radu.
Dekuji.
Jak na Win 7?
-
- Pohlaví:
Re: Jak na Win 7?
Stačí nabootovat z instalačního media. V BIOSu nastavit jako první boot z CD/DVD. Taky není nutno formátovat, stačí rozdělit disk na dvě partition (oddíly) a oba dva systémy můžou být na jednom PC.
Naposledy upravil(a) Uziv00 dne 02 čer 2010 16:44, celkem upraveno 1 x.
To máš nyní Home Premium verzi a zakupúoval si nyní Ultimate verzi ?
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
No potrebuji to PC totalne vymazat. Mam problemy z aktualizacemi. Takze potrebuju uplne cisty PC. A kdyz mam nabootovanou tu instalaci win7 na CD tak mam postupovat jak?
iDkcz- mam vistu a chci win7
-
- Pohlaví:
Tak při té instalaci se systém zeptá na jaký disk ho chceš nainstalovat, pokud máš jen jeden, tak není co řešit, jinak zvol, a pak se zeptá na formát, tak ten potvrď - jo ještě se asi ptá na novou (čistou) instalaci, tak zvolit tu.
Takže mi to prosim shrn. Co a jak. Diky :) A potom budu muset instalovat ruzne ovladace ne? nebo se budou sami?
-
- Pohlaví:
ZDE máš čistou instalaci XP - u W7 to bude podobné. Ovladače musíš stáhnout a nainstalovat.
Ale mam problem prosimte. Chci si zformatovat pres bios zmenim poradi nacitani (1.z CD 2. z HDD) ale stejne se mi nenacte z cd ale z HDD
no ano resset pc a stale nic.
-
- Pohlaví:
Tak resetuj CMOS. Rozdělej PC a při vypnutém vyndej na 5 minut baterku z desky. Pak ji vrať a všechna nastavení zopakuj.
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”