Zda z toho ltb něco vytříská je na něm. Že bych jim napsal ať mi za to dají nějakou slevu? Nebo občas nějaký dárek, že je stále doporučuji? Zkusit bych to mohl, ale mě se nějak nechce. Konkrétně u alfy mi vadí, že i když tam často nakupuji za hodně peněz, v dalším nákupu z toho nic nemám, ale to je vedlejší. V každém případě si myslím, že Alfa k ničemu takovému vstřícná nebude, poděkuje a odmítne. Nebo nabídne spolupráci, která ji nebude finančně bolet. A vše má i druhou stránku, pokud má být nejlevnější (neříkám tím, že je) tak nesmí rozhazovat okolo všude kam se podívá, víte kolik je takových doporučovatelů, nejen na fórech?
V každém případě by bylo vhodné, aby ltb či moderátoři, dali najevo, že z toho fórum nemá (pokud nemá) žádný finanční či jiný záměr a že jsou sestavy nabízené tam, právě proto, že nabízí výborné možnosti košíku. Aby se někde nevyprávělo "no jo pc-help ten ti bude furt nabízet Alfu, je zaplacenej, či co."
Škoda, že neumím německy, napsal bych do Noctua

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540