alfa computer -> podpora fóra ? Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

samotarrk
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: alfa computer -> podpora fóra ?

Příspěvekod samotarrk » 07 čer 2010 20:41

Co blbnete, proboha!

To se fakt chcete vydat cestou - doporučovat jen zboží v Alfě? Výměnou za banner? To kvalita rad klesne hodně hluboko, protože i na CZC jsou občas věci levnější a výhodnější. A Alfa taky spoustu věcí nemá, ale to je Vám asi fuk, hlavně, že máte banner.

Jinak Alfacomputer má i zápory, nezapomínejte na to a NEPRODÁVEJTE co není Vaše.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Reklama
radek16
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod radek16 » 07 čer 2010 20:46

ale ne podivej toto je ciste muj nazor tady napisu ze bych potreboval herni PC vy me ho navrhnete v alfe poslete odkaz na ten sestaveny PC a stejne aspon ja podle zdraveho rozumu si ty komponenty najdu nejlevneji na trhu co jsou nebo zajdu k nam do prodejny ktera je docela levna a tam jim da co bych chtel do PC.
VAROVÁNÍ: Kouření během včelaření snižuje riziko pobodání včelami!
VAROVÁNÍ: Kouření pomáhá hubnout a snižuje tak riziko chorob způsobených nadváhou!
VAROVÁNÍ: Kouření během těhotenství snižuje porodní váhu Vašeho dítěte a usnadňuje tak porod!

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 07 čer 2010 20:50

Ano někdy i o několik tisíc dráž. To je blbost. Klasická prodejna nemůže konkurovat internetovému e-shopu a zvláště velkému a kvalitnímu.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Ltb » 07 čer 2010 21:52

AleRx8 píše:Nechci za něj jednat, ale já jsem mu 30.5.10 psal a on mi zatím neodpověděl, takže je otázka, kdy se sem dostane (může to být i měsíc, ikdyž to asi ne)

Nedělám to často, ale tvůj OT mě dostal. Jestli tě můžu o něco poprosit, nepiš do témat OT info o tom, že ti někdo neodepsal již x dnů na SZ a když už se jedná o mě, nepiš prosím info ostatním o tom, že se tu možná i měsíc neukážu.... To, že ti neodpovídám na SZ, nemá žádnou souvislost s tím, za jak dlouho se ve fóru ukážu či neukážu.

d1amond píše:Zdravím,
mám takový, řekněme čistě režijní dotaz. Tu a tam (2x, 3x denně) se zde navrhují PC sestavy. Většina PC se navrhuje prostřednictvím košíku právě Alfa Computer a.s., který má vymoženost v podobě uložení. Když už tedy propagujeme tuto společnost, bylo by dobré z toho pro fórum něco získat - podle mě je to reklama jak vyšitá.
Někteří uživatelé tak de facto pracují jako jejich obchodníci, protože když už je tam sestava naštelovaná, proč to tam neodklepnout (většinou to tak i dopadne)?? :wink:

//vím že otázka "jak to dělat jinak" se nabízí... :eh:
//silnou pákou je hlavně návštěvnost fóra a to, že uživatelé dají na zdejší doporučení :evil:

Díky za návrh. Osobně to vidím téměř nereálné, že by se alfa rozhodla sponzorovat fórum jenom proto, že se o něm několik (možná mnoho) uživatelů zmiňuje a stránky doporučuje. V minulosti jsem něco podobného zkoušel. Oslovil jsem pár velkých e-shopů s info, že o nich často píšeme a jestli nás nějak podpoří. Výsledek byl nulový. Nejen, že nikdo neměl zájem, ale ani se nikdo neobtěžoval na můj email odpovědět. Proto bych si v tomto případě dovolil šetřit svůj čas a nikam nepsat. E-shopům se ani nedivím - PC-HELP, ač fórum hojně navštěvované, pro ně nemá, myslím, velký význam - nejsme masovou záležitostí. Navíc, jsme nezávislým fórem, nemůžeme tak žádnému e-shopu garantovat, že ho budeme propagovat. A ještě jeden rozpor tady vidím - nedoporučujeme my (team PC-HELPu), ale vy, uživatelé. Je jen na vás, s jakými stránkami pracujete, jaké doporučujete. Jak bych pak zajistil alfě to, že o ní pořád budete psát? :-)

Zazněl tu i názor na další banner...nevím kam na to chodíte, ale do fóra žádný další banner přidávat nebudeme ;-) Nehodláme vás trápit další reklamou...

Pokud chcete, zkuste si s alfou vyjednat nějakou slevu sami pro sebe ;-) ....ale za fórum toto dělat nebudu, nevidím v tom bohužel žádný význam.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Podpora mobilů s formátem avif
    od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    3140
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    23 pro 2024 11:04
  • Úpadek fóra. Příloha(y)
    od atari » 09 zář 2024 12:53 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    14
    9951
    od Ltb Zobrazit poslední příspěvek
    11 zář 2024 18:31
  • Odemčení již vyřešeného fóra Příloha(y)
    od Prorock » 17 lis 2024 09:35 » v PC-HELP - připomínky k fóru
    2
    4924
    od Prorock Zobrazit poslední příspěvek
    17 lis 2024 11:06
  • Windows 10 IoT Enterprise LTSC 2021 (podpora 2031) - v Českém jazyce? CZ lokace? Kde levně koupit licenci - link? Odkaz?
    od IMB » 30 črc 2024 13:14 » v Windows 11, 10, 8...
    3
    3865
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    30 črc 2024 21:38

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”