Output = Input
Output = Input
Ahoj, mám malý, přesto pro mě fatální problém se zvukem v počítači. Potřebuju v PC nahrávat z kazeťáku, který je napojen do zvukové karty (Modrá zdířka audio Input). Když ale začnu nahrávat, není zvuk z kazeťáku to jediné, co se nahrává. Do inputu neproudí pouze kazeťák, ale i output přímo z mého PC. To znamená, že když chci nechat kazeťák nahrávat, a přitom si v PC pustit hudbu ve Windows Media Playeru, v nahrávce není jen kazeťák, ale i hudba, a veškeré jiné zvuky, které během nahrávání v PC zazněly. Zapnul jsem si tedy ukazatele úrovní Audio Output, Audio Input, a Microphone Input. Teď se mi to potvrdilo. Jakmile pustím hudbu, neposkakuje ukazatel úrovně hlasitosti v Outputu, ale i v Inputu, a úplně stejně! Tedy zvuk, který z počítače jde ven, jde zároveň i dovnitř. Takhle jsem předtím nahrával nejmíň 100x a nikdy předtím se mi to nestalo! Jak je to možné? Dá se to někde nastavit?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Output = Input
Máš Správce zvuků realtek? Pokud jo tak tam zamutuj všechny vstupy krom toho line-in
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
V Program Files jsem našel nějakej Realtek Sound Manager, ale je tam jen ekvalizer a efekty ke zvuku, nic jinýho jsem tam nenašel
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Někde tady by to mělo být:

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Něco takového jak ukazuje EL Diablo. Dole bys zamutoval asi CD, front mic a mic volume (tím repráčkem pod jezdcem)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Ak klikneš na ikonu reproduktoru pod posúvátkom, vieš si daný vstup - výstup zapnúť/vypnúť. Malo by to vyriešiť tvoj problém.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo tam máš What U HEAR,co slyšíš- změň na Analog Mix Line
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
El Diablo píše:Někde tady by to mělo být:
To u mě to vypadá úplně jinak, hele:
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ale to jsou jen informace, kde má směšovač (mixer)? Ovladač hlasitosti?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Hlasitost ovládám normální ikonou hlasitosti v trayi. Nic podobného, jak ukazuješ ty, tam nikde nemám, jen "sound effects", kde je ekvalizér a nějaké efekty, ale když nějaký zapnu, nic se nestane. Možná máme jinou verzi. Já mám Realtek AC´97 Audio.
- Přílohy
-
- screen3.jpg (2.84 KiB) Zobrazeno 588 x
jaro3 píše:Nebo tam máš What U HEAR,co slyšíš- změň na Analog Mix Line
Ale kde tohle najdu? Já tam mám jen tohle:
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Co máš za OS?
Klikni pravým v systray na ikonu reproduktoru- co tam máš za výběr?
Klikni pravým v systray na ikonu reproduktoru- co tam máš za výběr?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Zpět na “Problémy s hardwarem”