Win7 32-bit zásek po startu Vyřešeno

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

zabi
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Win7 32-bit zásek po startu

Příspěvekod zabi » 15 čer 2010 19:41

Zdravím,

instaloval jsem nový OS na nový komp. Jedná se o Win7 32-bit prof. Vše proběhlo v pořádku, prostě pohoda. Najednou jsem zresratoval PC a po startu naběhne, ale zasekne se. Všiml jsem si, že pořád hledá síť...

Na PC je nastaveno DHCP, v Nouzovém režimu s prací v síti jej lze spusti, LAN/internet jede.

Nemůže to souviset s tiskovými porty? V PC ji je 7 stejných (192.168.1.70,192.168.1.70_1,192.168.1.70_2 atd....). Nebo na to má vliv něco jiného? Setkali jste se stím již někdy?

Jsem bezradný:-(

Reklama
MiliNess
člen BSOD týmu
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Re: Win7 32-bit zásek po startu

Příspěvekod MiliNess » 16 čer 2010 01:19

Takže se to sekne hned po přihlášení do účtu?
Instaloval jsi už nějaké aplikace nebo se jedná o čistou instalaci W7? (nějaký firewall?)
Jaký typ síťového připojení používáš? (Ethernet nebo WiFi?)
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti

zabi
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Win7 32-bit zásek po startu  Vyřešeno

Příspěvekod zabi » 16 čer 2010 07:01

Instalace to nebyla úplně čistá, již na ní běželi nějaké aplikace (OpenOffice, NOD32, CObian, Win Update, apod.).... Nicméně problé jsem už vyřešil, byl úplně někde jinde.

Na síti byl totiž ještě další kompl, na který jsem v průběhu práce na novém PC instaloval balík MC Affee (starší verzi, která se updatovala - to si vymyslel dotyčný, můj nápad to nebyl...). Tento balík obsahoval i komponenty pro hlídání LAN (bohužel si teď nepamatuji přesný název). Balík se naistaloval, updatoval a restartoval kompl - vše v normálu.

Preventivně jsem ještě před dochodem zrestaroval nové PC (jak to mám ve zvyku) a už to bylo... PC naběhlo, zobrazila se plocha, začal hledat IP (byl totiž DHCP) a už to bylo... Fungoval jen když bylo vyplé PC s MC Affee. Tak jsem tedy na daném PC odinstaloval komponenty které hlídají místní síť a je to:-) Obě PC běží zárověň i každé zvlášť...

Takový problém bych oravdu nečekal.... Každopádně díky za pomoc :wink:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”