nejedou hry Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
nejedou hry Vyřešeno
Zdravím co dělat když mi PC nenajde zvukovku?Mám Creative 5.1 Sound Blaster ale ovladač k němu nemám..?Díky
Naposledy upravil(a) dcshoecousa11 dne 16 čer 2010 16:35, celkem upraveno 2 x.
Re: Chybí zvukovka
Tak zvuková karta nebo grafická karta ? Nadpis a popis problému se nějak neshodují
to si z nás děláš jenom srandu ? Jinak jak si poznal, že PC nenajde grafiku / zvukovku ? Ovladače si nainstaloval ? Neleží Ti zv. / gr. karta náhodou na stole a neměla by být zapíchlá v PC ve slotu ? Za vypnutém stavu PC ?

Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
omlouvám se za špatné popsání problému..Jinak je zapojená dobře..bude to tím ovladačem,ale nevím kde ho sehnat..Díky
No tak napiš přesný název té zvukovky či grafické karty a taky operační systém jaký máš v pc.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Trade Name: Creative Labs ..Model number SB0220 je to nějaká Sound Blaster Live 5.1 Digital..víc nevím..je kní připojen i kabel s cd-rom do zvukovky aux in..V PC mám windows 7 enterprise ...a na základní desce je integrovaná zvukovka tu musím zakázat to taky nevím jak se děla..

-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
poradí někdo??ovladač jsem našel ale nejde mi to mám nový win7 a nevím kde mám zakázat tu integrovanou zvukovku..
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
......
-
- Pohlaví:
Zvukovky řady live Windows 7 nepodporuje a podporovat nebude. Ovladač od Creative nebude - už jsem jim psal. Vrať se k předchozímu systému, nebo kup novější zvukovku.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Aha...to je na nic..a jak sprovozním tu integrovanou zvukovku..?Dokonce ani hry mi tady nejedou..mám sice integrovanou grafiku ale na hry stažené s internetu to určitě postačí..mám nainstalované různé adobe acrobat reader apod..ale nic i ovladače nVidia jsem už i stáhl anic..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
nVidia ti zvuk nenahodí, natože acrobat reader... Co máš za desku?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Desku mám ASRock N68C-S....ani hry ani zvuk nejdou...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten windows je 32 nebo 64bit? Podle toho odsud vyber systém a stáhni audio ovladače.
Hry ti nejdou které a co znamená že nejdou? Vyhodí nějakou hlášku?
Hry ti nejdou které a co znamená že nejdou? Vyhodí nějakou hlášku?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Zpět na “Problémy s hardwarem”