Ahoj,
mám problém s grafickou kartou ATI RADEON HD 3650. Neukazuje se mi ve výběru grafické karty (mám tam pouze tu slabší HD 3200) ta silnější 3650. Ve správci zařízení se mi na chvilku objevila a pak zmizela. Co se týče ovladačů tak psala, že je vše v pořádku. Opravdu si s tím nevím rady. Děkuju za jakkoukoliv radu.
Grafická karta se mi neukazuje ve výběru.*
Grafická karta se mi neukazuje ve výběru.*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 20 čer 2010 18:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Grafická karta“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Grafická karta co? Křičí ze spaní? Kouše tě? Pomlouvá? Umřela? Šla na pivo?
Důvod: Oprava nadpisu „Grafická karta“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Grafická karta co? Křičí ze spaní? Kouše tě? Pomlouvá? Umřela? Šla na pivo?
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Grafická karta
Musíš ji povolit v BIOSu, nebo spíš deaktivovat integrovanou grafiku.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proč jsi založil už třetí stejné téma? Resoektive ty předchozí "vyřešil"
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
A kde to tam přesně najdu? Už jsme se tam díval ale nikde jsem to tam neviděl.
Jedná se o jiný problém.
Jedná se o jiný problém.
napiš jakou máš základní desku.....pokud máš na desce integrovanou a dáváš novou kartu do PCI slotu tak tu integrovanou musíš vypnout ...přesně jak píše zbeky.....bude se to jmenovat....On Board grafic cart..a povolit tu ve sloti PCIe
Re: Grafická karta se mi neukazuje ve výběru.*
Jenže ještě nedávno (před reinstalaci Windows) mi to šlo úplně v pořádku, mohl jsem si přepnout tu integrovanou mezi tou lepší v nastavení rozlišení PC a nebyl s tím problém.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4196
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11