Dobrý den,
integrovaná zvuková karta Realtek AC97 na desce GIGABYTE GA-K8NF9 Ultra nefachá :-/
BIOS nastaven správně, hlasitost všude na max, zvuková karta v pořádku (odzkoušeno na jiném PC), nejnovější audio i chipset ovladače přímo z gigabyte.com, správce zařízení ani ovládácí panely nehlásí žádné nesrovnalosti, kabely a zapojení v pořádku ...
píchnu jack do zeleného konektoru a prostě nic :-O
V Realtek Manageru nastaveno - 2CH - zelený konektor (Line out) na bedny a sluchátka (ani jedno nefunguje)
V Realtek Manageru nastaveno - 4CH - zelený konektor (Front Speaker Out) nefunguje, černý konektor (Rear speaker out) funguje, ale pouze na hudbu resp. mp3, filmy ... zvuk např. z youtube nebo stream.cz nefunguje, stejně tak nefunguje zvuk např. v Counter Strike, ale v HOMAM3 ano ...
nechápu
za jakoukoliv pomoc předem děkuji
nevím jestli jsem ve správné sekci tohoto fora, ale popravdě nevím, kam svůj problém zařadit, kdyžtak mě prosím nasměrujte jinam, díky
REALTEK AC97 nefachá :-O Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: REALTEK AC97 nefachá :-O
Nechápu jak se ti podařilo vyzkoušet integrovanou kartu na jiném PC... 

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
žeby celou desku
btw. poprosil bych věcně k tématu ... tohle mi moc nepomuže

btw. poprosil bych věcně k tématu ... tohle mi moc nepomuže

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
celou desku -> a všechny ostatní komponent ybyly jiné?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
veškeré vnitřnosti měl v komplu předemnou bratr, ale mam pocit, že tahle debata opravdu nevyřeší můj problém 

Ale vyřeší, jen odpovídej na otázky, které postoupí k vyřešení tvé věci...
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
ok, rád zodpovím všechny otázky, na ktere jsem odpověděl již v prvnim přispěvku znovu :-)
sem už z toho všeho trochu podražděnej, omluvám se
sem už z toho všeho trochu podražděnej, omluvám se

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jinými slovy když jsi dal desku do jiného pc (jiný zdroj, CPU, RAM, grafika) tak tam zvuk jel naprosto korektně
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
ne, v druhém PC bylo složení naprosto stejné, se vším všudy ...
s jediným rozdílem, že tam to běželo na 7mičkách, já mám XP SP3
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
s jediným rozdílem, že tam to běželo na 7mičkách, já mám XP SP3
// Příspěvky sloučeny.
// Pokud chceš něco dodat a ještě nikdo po tobě nepřispěl, použij tlačítko >> Upravit << a svůj příspěvek doplň. Díky.
//mike007
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
blecha píše:ne, v druhém PC bylo složení naprosto stejné, se vším všudy,...s jediným rozdílem, že tam to běželo na 7mičkách, já mám XP SP3
A kde se tam vzaly ty 7mičky?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
nebudeš tomu věřit, ale byly tam nainstalovány :-O
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Milý příteli, máš v podstatě dvě možnosti: srozumitelně popsat podstatu problému, nebo podstatu problému srozumitelně nepopsat. V prvním případě je velice pravděpodobné, že se uživatelům fóra podaří tvůj problém vyřešit, ve druhém případě se pravděpodobně pomoci nedovoláš. Zkusme se vrátit zpět na stromy a popsat pěkně popořadě a bez emocí, jak to všechno probíhalo. Zatím to vypadá tak, že jsi všechno z jednoho PC přendal do druhého PC (což si - pravděpodobně chybně, ale z tvého popisu mě nic jiného nenapadá - vysvětluji tak, že jsi základní desku a vše ostatní přendal z jednoho case do druhého) a poté jsi v tomto druhém PC přeinstaloval systém z XP na w7.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Zpět na “Problémy s hardwarem”