switch JCI1 sem nasel ale neni 4pinovy ale 2pinovy... ale to je jedno, po clear CMOS je pryc hlaska o otevrenem chassi, ted jde o to ze kdyz PC spustim tak mi da na vyber jakym zpusobem ho chci spustit (nouzovy rezim, se siti, posledni znama konfigurace, normalnim zpusobem) pri zvoleni nouzoveho rezimu se mi akorat nactou registry cerna obrazovka a restart. pokud dam normalnim zpusobem a nebo posledni znamou konfigiraci tak mi najede grafika, deska a pak se nacitaji widle jenze po uvodni obrazovce restart.
Navic sem ho dal v BIOSu jako disable.. takze to bude asi v necem jinem..
MSI K9N neo V2 - restart pri sposteni win. Vyřešeno
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: MSI K9N neo V2 - restart pri sposteni win.
Použij instalační CD Windows, spusť opravnou konzoli a příkaz CHKDSK C: /x případně r nebo f
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
to me taky uz napadlo resp. mel sem to v planu uz od vcera co sem se dostal aspon do BIOSu, CDcko mam doma tak to budu muset zkusit az v nedeli... Doufam ze to pojede, uz jednou mi XPcka smazali sami od sebe spousteci soubor...
Ja by som tiez skusil nanovo nainstalovat Windows.
BTW: Mam na opravu PC s ktorym som sa riadne potrapil, kym som prisiel na to preco sa pri starte resetuje. Problem, bol v prehrievani CPU. No urcite to nebude Tvoj pripad.
BTW: Mam na opravu PC s ktorym som sa riadne potrapil, kym som prisiel na to preco sa pri starte resetuje. Problem, bol v prehrievani CPU. No urcite to nebude Tvoj pripad.
teplota CPU je v pohode navyleze vic jak na 40°C nedavno sem daval novy chladic... Ja sem stejne chtel prejit na W7 mam je na notebooku a nemuzu si je vynachvalit, ale preci jen tam mam ted dost programu a nektera data, ktera nemam nikde zalohovana...
Naposledy upravil(a) kamosv dne 23 čer 2010 11:23, celkem upraveno 1 x.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud si ten spínač neodpojil, tak při dalším otevření case se můžeš těšit na reprízu.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
no on ten spinac sem ani zapojeny nebyl,case sem mel otevreny kolikrat a nikdy nic... Az ted najednou..
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak to je divný. Jak může reagovat spínač, co není zapojený. A o jiným způsobu, jak detekovat otevření case nevím...
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Prave to mi taky vrta hlavou... sice je fakt ze sem ho pul roku necistil a prachu v case bylo jak ..... ale ze by udelal tohle tak to si fakt nemyslim...
Re: MSI K9N neo V2 - restart pri sposteni win. Vyřešeno
Tak se to povedlo a s pomoci konzole zotaveni a zadani administratorskeho hesla ktere sem pri instalaci na 100% NIKDY nezadaval....
Diky vsem za rady.
Diky vsem za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2236
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4315
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”