windows live - nejde nainstalovat!

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

windows live - nejde nainstalovat!

Příspěvekod aldik » 25 čer 2010 00:48

tak sem si zvědavosti nainstaloval dneska (teda vlastně už včera) uvolněnou beta verzi nového balíku windows live, ale protože se nešlo přihlásit na messenger tak sem se chtěl vrátit zpátky.. naivně sem doufal že goši z MS budou mít tolik rozumu že umožní zpětný downgrade na stabilní verzi windows live nebo že se beta nainstaluje zvlášt.. prd obojí..

takže sem betu odinstalil a rázem nemám žádné aplikace windows live a přišel sem si o uložené data aplikacemi WL (naštěstí to není takový problém, přihlašovací údaje uložím hned znova, WLMail mám jen na hotmail a tam se připojuju přes HTTP takže pohoda a historii ve WLM mám přes Messenger Plus!).. :mad: :huh: :evil:

a původní stabilní windows live nainstalovat nejde.. vždyvky to skončí chybou že prý nejsem připojený k netu, COŽ JSEM! (jinak by sem např.neodeslal tohle téma :smile: )

neví někdo čím by to mohlo být, proč to nejde nainstalovat? nemůže to být třeba tím že mám neaktivované (nedobrovolně a spravit to nejde! :evil: ) windows (vistu) ??

Dííky moc za rady, už sem z toho zoufalý =( .. případně odkaz na stažení celého windows live balíku, tzn. aby se nestáhl jen ten malý soubor přes prohlížeč, ale celý balík! (pokud to teda je někde)

eště jeden screen příkládám...

windowslive-err.jpg
windows live error

Reklama
aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: windows live - nejde nainstalovat!

Příspěvekod aldik » 25 čer 2010 01:28

slááva!! .. vyřešeno!!... díky googlu sem si stáhl offfline instalátor (sice se počítač párkrát vzteknul a program neodpovídal, ale už to jede.. asi už je toho na něho moc, chudák můj malej elektronickej :-( ) podle googlu mělo více lidí stejný problém...

http://www.zive.cz/poradna/microsoft-ch ... tanswers=1

http://social.technet.microsoft.com/For ... db238a5a36

.. ale co mě převapilo mega, tak to že nemusím v těch programech znovu nic nastavovat.. všechno zůstalo na svém místě.. ten MS nebude zas tak blbý :smile: .. ale je fakt že mohli udělat aby se BETA verze windows live instalovala zvlášť do jiné složky! :evil: ..

téma nechávám odemknuté, kdyby někdo chtěl reagovat :wink: ...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nelze nainstalovat Windows 11
    od helpmeboys » 04 pro 2024 14:52 » v Vše ostatní (sw)
    2
    2969
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    04 pro 2024 14:59
  • Náhrada za Windows 7, Windows XP pro MS Office a internet CZ - Obdobný podobný Windows 7 OS pro 64bit. a 32bit. PC
    od IMB » 28 črc 2024 15:25 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    6
    8067
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 15:30
  • Nelze nainstalovat W10 Příloha(y)
    od sasshrek » 08 zář 2024 13:26 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    3281
    od sasshrek Zobrazit poslední příspěvek
    08 zář 2024 15:12
  • Supermium - Chromium "Google Chrome" výborný internetový prohlížeč pro Windows XP, Windows 7 od Windows 2k a vyšší verze
    od IMB » 13 říj 2024 16:00 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    5720
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    14 říj 2024 21:13
  • Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
    od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8...
    8
    3992
    od Minapark Zobrazit poslední příspěvek
    20 lis 2024 12:00

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”