X píše:Který film se spustí, je to v určité pozici, například pouze 1.?
Jak vypálím na DVD víc filmů, aby hrály všechny?*
Re: Jak vypálím na DVD víc filmů, aby hrály všechny?*
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ne nekdy se spusti prvni a nekdy ten prostredni stridave
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
a ashampoo mam taky ale je to to same taky nechce prehrat vsechny a dvd to neni normalne na nem prehraju starsi dvd s vice filmy
Zajímalo by mě, jestli taková "nečitelná" DVD přehraješ bez problémů v PC a to všechny filmy?
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno jen sem téma prolétl tak sory pokud už to tu je.
1) Formáty filmů, které vypaluješ poslední dobou je dost filmů ke staženív *.mkv a zrovna tenhle kodek nemusí tvůj DVD player podporovat
2) pokud pálíš víc filmů měl by si disk pálit jako disk najednou a nepřidávat . Většina starších DVD playerů má problémy se čtení vícesekčního DVD
rady:
Převést film do formátu který 100% zvládá tvůj DVD přehrávač a nevypalovat dokud nemáš dost fimů aby si zaplnil celý disk.
1) Formáty filmů, které vypaluješ poslední dobou je dost filmů ke staženív *.mkv a zrovna tenhle kodek nemusí tvůj DVD player podporovat
2) pokud pálíš víc filmů měl by si disk pálit jako disk najednou a nepřidávat . Většina starších DVD playerů má problémy se čtení vícesekčního DVD
rady:
Převést film do formátu který 100% zvládá tvůj DVD přehrávač a nevypalovat dokud nemáš dost fimů aby si zaplnil celý disk.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
muzete mi prosim nekdo poradit co mam delat?????vsechny filmy co mam stazene sou avi a kdyz je dam do vypalovaciho programu a pridavam je tam na vypaleni tak mi to ukazuje ze to ma 0 velikost a nekterej kterej tam pridam tak je v poradku a nabehne mi tam tak velikost v te ikonce .jednoduse dam tam 5 filmu na vypaleni a z oho mi nektere nabehnout normalne a druhe pisou ze nemaji zadnou a ukazou sem tam jako slozka .a nevim co stim mam delat tedka protoze jak to vypalim tak mi jde spustit jen ten spravnej film.ale normalne jdou poustet na kompu.dekuju za radu
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
"Ukazují se jako složka" a nejsou ve složce (adresáři) či nejsou sbalené? Používáš průzkumníka, nebo nějaký manažer?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
nechapu vas co je pruzkumnik nebo manazer k cemu to je????ale nevim proc nejdou spustit kdyz maji koncovku avi a jak je mam pri nejlepsim dat do jineho formatu a v kterem programu a jak se to dela????prosi poradte strucne dekuju
Poradím stručně, jak si přeješ ... Nevíš co je Průzkumník / Explorer? Prodej počítač a běž dělat něco jiného. Nebo si zavolej někoho šikovnějšího, ať tě naučí dělat s počítačem. Nevíš prakticky nic a takhle na dálku by to bylo opravdu na hodně dlouho a vůbec by to nebylo stručné. Navíc nám to zrovna nedokážeš nejlépe popsat, to je pak těžké ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ja s pocitacem umim pracovat velmi dobre jenze tohle mi nejde a kdyz se nekdo vysmiva jak trupka,ty taky urcite nejsi dokonalej 

-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
popsal sem to dobre jen idiot to nemuze nikdy pochopit
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Doufám, že postupně přidáš 1.avi, .... 5.avi a pak dáš vypálit disk najednou a ne že dáš vypálit 1.avi a po vypálení přidáš 2.avi a vypálíš a tak postupně až 5.avi.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”