Ten blb si udělal nový profil-Renoir.
Opět rozesílá ty soukromé zprávy. Tohle už je fakt na trestní oznámení...
// Téma přesunuto do vhodnější sekce
// mike007
Spamer Vyřešeno
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: SPammer-Renoir
Někdy dobře mířená facka poslouží lépe, než trestní oznámení. To by Policie stejně po měsíci odložila. 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No jo, ale tak když nevíš, jak se jmenuje... Ikdyž já bych svůj tip měl. A tu sz máš přeposlanou.
On už jich má aspoň 5 během hodiny.
Zrovna jsem chtěla napsat, že mi SZ naštěstí nepřišla a v tom mi dojde sms, že mám novou SZ..hm, tak jsem zjistila, že jsem GAY, protože se mi líbí chlapi. Což je pro mě jako osobu ženského pohlaví celkem důležité zjištění.
Ale teď vážně. Nemá někdo kontakt na LTB, aby ho konečně bloknul? A jak jsem psala Mylosovi, tak by stálo za to zvýšit moderátorům práva. A to ještě je tu detail, že tu jsou i nezletilí uživatelé, kteří by k takovým fotkám neměli mít přístup, ne? Takže na nějaké to oznámení by to být mohlo!?
Zrovna jsem chtěla napsat, že mi SZ naštěstí nepřišla a v tom mi dojde sms, že mám novou SZ..hm, tak jsem zjistila, že jsem GAY, protože se mi líbí chlapi. Což je pro mě jako osobu ženského pohlaví celkem důležité zjištění.
Ale teď vážně. Nemá někdo kontakt na LTB, aby ho konečně bloknul? A jak jsem psala Mylosovi, tak by stálo za to zvýšit moderátorům práva. A to ještě je tu detail, že tu jsou i nezletilí uživatelé, kteří by k takovým fotkám neměli mít přístup, ne? Takže na nějaké to oznámení by to být mohlo!?
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kolega se pokouší alarmovat ltb, zatím marně.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Souhlas... Teď mi přišla další. Nadpis byl ,,Promiň,, ale text a ten zbytek (asi víš, o čem mluvím) byl stejný. Já si o tom s Mody píšu už celkem dlouho 

- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Já sem toho uchráněn
to Romaine: si mě rozesmála s tím, že jsi GAY

to Romaine: si mě rozesmála s tím, že jsi GAY

Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tím, že jsi sem teď napsal seš možná dostal na jeho seznam, takže asi očekávej sz v tom smyslu že jsi gay, a pár fotek...
A můžete nějak zjistit, kdo to tu byl původně? A případně, co ho k tomu vedlo? Ne, že by ho to omlouvalo, ale mě by to celkem zajímalo. Každopádně bude tak trochu narušenej..
AleRx8: Jestli mi jich ještě pár přijde, tak třeba zjistím, že jsem opravdu gay
No, jako činí se rychle, naštěstí jsou jeho příspěvky už rychle eliminovány a moje téma to schytalo jen radou ať koupím nejdražší noťas a obešlo se to i bez fotek..
Edit: Tazator: To víš, když tě o tom informují přes SZ, tak se člověk musí zamyslet :)
AleRx8: Jestli mi jich ještě pár přijde, tak třeba zjistím, že jsem opravdu gay

Edit: Tazator: To víš, když tě o tom informují přes SZ, tak se člověk musí zamyslet :)
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Já mám tip na jednu osobu, ale zatím to tady nebudu psát. Ještě bych mohl někoho obvinit neprávem, ale myslím, že tady to nehrozí...
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
AleRx8 píše:Tím, že jsi sem teď napsal seš možná dostal na jeho seznam, takže asi očekávej sz v tom smyslu že jsi gay, a pár fotek...
Já se tomu zasměji a gay nejsem - líbí se mi ženské plémě a jedinej kdo je asi teplej je on, protože si s tím léčí komplexy

Tak už sem GAY

Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
taky mi přišla trapna SZ, renoir ma asi nějaký komplex
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”