[OT]Odmena za dobití[/OT]

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Stene
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

[OT]Odmena za dobití[/OT]

Příspěvekod Stene » 27 čer 2010 11:23

Ahoj, už nějakej ten pátekzkouším vyhrát ze hry "odmena za dobití" od O2 nějakou tu cenu a pořád se nedaří.. Asi už ji všichni znáte, ale kdyby ne.
Cenu vyhrává ten, co si dobije kredit přesně v daný čas podle této tabulky https://odmenazadobiti.cz/odmeny-a-vite ... nych-odmen .. Kolik vteřin před tímto časem by jste posílali SMS s číselným kódem z kupunu?

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: [OT]Odmena za dobití[/OT]

Příspěvekod memphisto » 27 čer 2010 11:54

Vzhledem k tomu, že to je od kyslíka, tak v tom hledej nějaký švindl :smile: Ještě jsem od nich férovou soutěž neviděl. Vždycky to měl jedno zásadní ALE.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 27 čer 2010 12:08

Až Ti bude chybět kyslík, budeš mluvit jinak :lol:

Mě chybí kyslík vždy, když do svého telefonu strčím sim kartu od konkurenčních operátorů, to pak musím hledat velice populární místa, abych si mohl v klidu a nerušeně zavolat, bez "haló si tam, slyšíš mě?"

A jelikož mám jenom paušál tak to nevyzkouším, díky bohu. Utrácet peníze za malou možnost výhry je jako sázet celý život sportku. To radši prochlastat, pro..., pro..., pro... tšch by bylo
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 27 čer 2010 12:47

Samotarrk: Já nevim čim to je, ale mám T-Mobile a většinou se setkávám s tim, že já mám signál všude a ostatní sítě ne. Nikdy se mi snad nestalo, že bych neměl signál.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 27 čer 2010 12:53

Se signálem u O2 problém nemám. Nevím co myslíš tím utrácením peněz. Nemám kredit, a potřebuju ho. Tím pádem zašlu kód akorát v určitým čase.

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 27 čer 2010 12:54

Hmm vidíš. Praha hold není vesnička na kopečku v jejímž okolí jsou jen lesy a pole. Praha je v signálech vždy první a na ostatek už se více méně kašle. Já se naopak setkávám se spousty T-Mobile uživatelů a jakmile se dostanou do ne příliš vyhledávaných lokalit, mají problém. Taky to nechápu, myslím, že T-Mobile už je tady přece jen déle a měl by mít pokrytí stejné jako O2.

Pro Stene: Já myslel, abys nenabíjel, nenabíjel a nenabíjel dokud nevyhraješ. :smile:

Rewqa píše:Samotarrk: Já nevim čim to je, ale mám T-Mobile a většinou se setkávám s tim, že já mám signál všude a ostatní sítě ne. Nikdy se mi snad nestalo, že bych neměl signál.

Přijeď ke mně a půjdeš si zavolat na zahradu k pumpě, to můžu zaručit.
Naposledy upravil(a) samotarrk dne 27 čer 2010 12:59, celkem upraveno 1 x.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540

novoty
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod novoty » 27 čer 2010 12:58

Pamatuji si, muze to byt tak pul roku, kdyz davali (myslim ze ve strepinach) v TV chlapa, ktery vychytal logiku teto souteze a stale vyhraval a vydelaval na tom nehorazne penize. Kdyz to O2 zjistilo tak prekopali system vyhodnoceni vitezu, ktery nesmyslne vybral nejake cislo ktere prislo. Ten pan uz nic nevyhral. Takze myslim ze ted uz zadny navod jak v teto soutezi vyhrat neni a je to zcela o nahode...

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 27 čer 2010 16:21

samotarrk: Neboj. nebudu nabíjet, nabíjet a nabíjet dokud nevyhraju. Jenom když to potřebuju tak si tam nějakou částku dobiju.

TheSkeleton
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod TheSkeleton » 27 čer 2010 16:32

jestli teda malinko můžu od tématu.. když už jste u těch signálů :)... bydlím ve vesničce (obklopené polem a lesy :-D ) u polska, mám T-mobile a signál tady mám krásný a právě tady mívají kolegové s kyslíkem problém (sice jen na některých místech, ale přesto :-) ) ...takže asi nikdo nemá 100% pokrytí.. :-)
Life's too short to remove USB safely.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 27 čer 2010 18:04

Nehádejte se :smile: Kousek od našeho domu je záhadné místo. Asi 300 metrů silnice bez lesů, jen všude kolem pole a signál tam není ani na jednoho operátora a to je hlavní tah na velká města v okolí :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

samotarrk
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod samotarrk » 27 čer 2010 18:20

Memphisto zapomněl dodat, že skutečně nebydlí ani v Grónsku ani na Aljašce a dokonce ani na Antarktidě, ale skutečně v České republice. Doufám, že VZP má pokrytí větší :lol:

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 27 čer 2010 19:44

Myslím si, že to zase bude bouda jako prase - pošleš přesně o pár sekund dříve a oni to buď pozdrží nebo to upraví - neboj bude v tom finta a někdo to vyhraje, ale hrozně málo lidí...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”