Ahoj
Mám stále problém,že když zapnu PC z režimu hibernace (spánku),tak po kliknutí na jakýkoliv program,který chci otevřít (spustit),tak mi vyskočí toto okno viz.screenshot.Až po restartu mi jdou programy normálně spustit,nevíte čím to může být?Díky předem za odpovědi.
-------Windows7 ultimate 32bit-------
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Kdysi jsem to řešil, nepamatuji se ale už jakým způsobem. Jen vím, že za to mohl ovladač myši. Po probuzení byla zaměněna tlačítka.
Myslím, že se jednalo o ovladač myši od Logitech nebo Genius, který jsem odinstaloval a používal standardní od MS.
Používáš standardní ovladač myši od MS nebo nějaký jiný?
-každý má svou pravdu a ta se nemusí vždycky shodovat s tvou vlastní
-naše problémy jsou pouze v naší hlavě
-okolní svět není ani dobrý ani špatný, je mu zcela lhostejné, jestli existuješ
-nejdůležitější v životě je láska. Všechno ostatní jsou zbytečnosti
Používám právě ten stupidní ovladač od Logitechu,občas se mi zobrazuje ikonka Logitechu v tray liště i když má být schovaná a někdy se tlačítka přehodí a mají jinou funkci,jenže problém je v tom,že mám Logitech G9x a ten software k nastavení potřebuju.
MSI MAG B460 TOMAHAWK CPU Intel Core i5-10400F + Cooler Master Hyper 212+ GAINWARD Geforce GTX 1650 SUPER Pegasus OC 4GBRAM HyperX 32GB KIT DDR4 2666MHz CL16 FURY Black PSU Seasonic M12II-520 (520W/80 PLUS Bronze) STORAGE SSD M.2 SAMSUNG 970 EVO 500GB - System disk CASE Fractal Design Define R6 USB-C White LCD AOC 32" Q3279VWFD8 MOUSE Logitech MX Master 3 BLACK KEYBOARD Logitech Illuminated
Tak se mrkni na jejich stránky a vyzkoušej jinou verzi ovladače. Bude to přesně ono. Pokud to jde, raději oželím rozšířené funkce myši a spokojím se se standardním ovladačem od MS. Ta tvoje s ním taky bude normálně běhat, jen příjdeš o ty Logiteší vyfikundace.
To je sice hezký,ale já tu utilitku potřebuji z jednoho prostého důvodu a to,že mám nastaveny boční tlačítka myši na zavírání a minimalizování oken a bez toho neudělám ani ránu,tak jsem si na to zvykl,že to prostě asi jinak nejde.
Tak problém vyřešen.
Zavinil to nevylazený software od Logitech-SetPoint,stáhnul jsem poslední "prý" stabilní verzi a opravdu,je po problému.
Pokud tedy někdo používá SetPoint od Logitechu,tak stáhněte poslední verzi viz.odkaz. http://www.logitech.com/en-roeu/584/313 ... t=&osid=14" onclick="window.open(this.href);return false;
mám problém se zapnutím PC. Při stisknutí zapínacího tlačítka se nic nestane. Postupoval jsem tedy otevřením bočnice a vykoušel jsem zkratovat CLRTC piny a to zafungovalo. PC se spustil a v pořádku fungoval až do té doby než jsem ho vypnul...
Poslední příspěvek
1. overit funkci tlacitka na skrini napr. multimetrem
2. zkusit zapnout PC zkratovanim tech dvou pinu, kam je zapojeny vypinac
3. vymenit zdroj
4. vymenit zakladni desku
Jistý program se při maximalizaci zobrazí s býlým pruhem nad horní částí. Je to rušivé a nevím jak se toho zbavit. Na Win 10 mi program jede bez pruhu. Na novém počítači s Win 11 mi dělá onen pruh. Prý to způsobuje nějaké zabezpečené ohraničení. Ale...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.