Trhanie vsetkych hier

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Raggamuffin
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Trhanie vsetkych hier

Příspěvekod Raggamuffin » 28 čer 2010 13:13

Zdravim,
chcel by som vas uz velmi zufalo poprosit o pomoc. Minuly rok v juni som si kupil novu zostavu:
MB - Gigabyte EP45-UD3R
Zdroj - OCZ StealthXStream 500W Gamers
CPU - INTEL Core 2 Duo E8500 - 3,16GHz
RAM - 4GB (KIT 2x2GB) DDR2 1066MHz PC8500 CL5 KINGSTON HyperX BOX
Prva grafika, ktoru som si kupil bola ASUS EAH4850 TOP/HTDI, 512MB DDR3. Hned na druhy den po hrani hociakej hry sa objavovali na obrazovke stvorceky roznych farieb a vacsina textur blbla. Graficku som teda vratil do 7 dni a vymenil za SAPPHIRE HD 4850, 1GB DDR3. Stvorceky zmizli, ale textury s niektorych hrach blbli nadalej. No karta ukazala iny neduh. Z nicoho nic, aj pocas surfovana po nete, sa rozhucal ventilator na nej, zablikalo cervene svetielko a zhasol monitor. Neostavalo nic ine ako tvrdy reset. No na vianoce som si kupil Full HD LCD LG Flatron W2261VP, s ktorym sa objavili nielen spominane stvorceky a grafika sa rozhucala hadam kazde 2 hodiny, pribudlo sekanie v kazdej jednej hre. Pokial bola zapnuta vertikalna synchronizacia (vsync), fps neustale skakalo z 59 na 60, co sposobovalo neustale trhanie. Ak som vsync vypol, v niektorych hrach sekanie zmizlo, ale napr v strategiach sa len znizilo. V januari mi dosla trpezlivost a graficku som zase reklamoval. Po 31 dnoch som si po nu prisiel, samozrejme reklamacia nebola vybavena a tak som si kupil novu - Sapphire HD 5770, 1GB DDR5. Reinstaloval som system a tesil som sa ze je po problemoch. Ano stvorceky a blbe textury zmizli, ale sekanie kazdej hry pri zmene fps pretrvava. Skusal som vymenit za svoj stary lcd monitor (1280x1024), nepomohlo. Skusal som zapojit moju graficku kartu a monitor do uplne ineho pc nepomohlo. SKusal som do mojho pc zapojit inu graficku kartu nepomohlo. Skusal som aj starsiu hru, napr Ubersoldier - zapnem vsync a je nehratelny. Velmi vas prosim o hociaku radu alebo nejake skusenosti s podobnym problemom. Docital som sa aj nieco o problemoch so sirokouhlymi lcd a windows 7, ktore sa nejak nevedia dohodnut na frekvencii obrazovky co vlastne sposobuje trhanie medzi 59-60 fps,neviete o tom nieco? Dopredu velmi pekne dakujem

Reklama

Zpět na “Problémy s hardwarem”