REALTEK AC97 nefachá :-O Vyřešeno
Re: REALTEK AC97 nefachá :-O
videa napr. na youtube jdou v pohode, jenze bez zvuku 

Ahoj, tak zkus tohle
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Pokud ten zvuk sel v bedne, kde byly tvoje soucasne komponenty ale s jinym hdd -> jinym OS a ted v jine bedne s jinym hdd -> jinym OS (komponenty porad stejne) nejde, tak bude problem asi v OS ne? Takze bud ovladace, nebo flash jak uz zde bylo zmineno...
I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX
asi jo, zkusim nejdriv BIOS, kdyz nepomuze tak parkrat reinstalovat wokna a pak to rozkopu
zkousel jsem to v opere, firefoxu i IE vsude bez vysledku
audio i chipset ovladace jsem zkousel stahnout primo z gigabyte.com a taky nepomohlo, mozna by se chytly nejake starsi, ale kdo by nato mel koule zkouset to furt dokola :-/
díky
zkousel jsem to v opere, firefoxu i IE vsude bez vysledku
audio i chipset ovladace jsem zkousel stahnout primo z gigabyte.com a taky nepomohlo, mozna by se chytly nejake starsi, ale kdo by nato mel koule zkouset to furt dokola :-/
díky
-
- Pohlaví:
V Opeře běž do Nástroje - Pokročilé - Blokovaný obsah a všechno tam vymaž. Mne tohle nedávno pomohlo se stejným problémem. Pak zkus You Tube.
Přesně jak píše Proxus: jestli si myslíš že vemeš někde Hd s operačním systémem instalovaným v jiným kompu s jinou zákl. deskou a dáš to do svého PC a bude ti to chodit bez problémů,,,tak to si můžeš opravdu jenom myslet.
pomůže ti akorát čistá instalace woken(žádná reinstalace) + instalace ovladačů desky.
pomůže ti akorát čistá instalace woken(žádná reinstalace) + instalace ovladačů desky.
Re: REALTEK AC97 nefachá :-O Vyřešeno
cicero nevim jestli ses blbej nebo natvrdlej ...
Zpět na “Problémy s hardwarem”