Dobrý den,
mám problém s graf. kartou na mém notebooku. Normálně jsem na něm pracoval, pak na mě vyskočil bluescreen a po restartu nebyla nikde vidět graf. karta (ani ve správci zařízení ani v programu Everest). Mám notebook Asus k52jc -sx036v s win7 na kterém jsou dvě graf. karty, jedna integrovaná a pak GeForce 310M (která právě zmizela). Zkoušel jsem bod obnovení i obnovení notebooku do továrního nastavení, vše marné. Je možné že se ta graf. karta nějak sama od sebe vypálila, nebo něco podobného? Popřípadě co bych měl udělat, aby se opět oběvila.
Děkuji za každou radu
Grafická karta zmizela!
-
- Pohlaví:
Re: Grafická karta zmizela!
Vítej na PC-Help. Chtělo by to znát číslo chyby které vypsal blue screen-třeba by se něco vygooglilo. Zkus přeinstalovat ovladače.
Tak to bude asi problém číslo chyby jsem si bohužel nezapsal, protože jsem neočekával, že to bude něco vážného, že pouze restartuju a pojedu dál. A myslím, že případný uložený log jsem tou přeinstalací smazal. A co se ovladačů týče, tak když se je pokusim nainstalovat, tak mi tvrdí že v NB nemá odpovídající hardaware. Tak nevím ...
tvoje GK je KO..nejlip uděláš, když jej předá do autorizovaného servisu, tím nic neskaazíš
„Pracuji na (svobodném) operačním systému (jako koníček, nebude to velké a profesionální jako GNU) pro klony 386(486) AT.“
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
- tohle napsal do usenetové diskuse Linus Torvalds dne 17. září 1991
NB: Intel Pentium DC, 3GB RAM, Ati Mobility Radeon HD4570, 250GB HDD - Windows 7 + Archlinux
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4185
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11