Mooby
Jestli je vůbec využiješ…
Žbeky
Ano, ale prý například neběží v truecoloru; má ještě další omezení?
Windows 7 – kterou verzi si mám vybrat?*
Re: Windows 7 – kterou verzi si mám vybrat?*
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Vies je mozne ze nic nevyuzijem ale radsej mat a nepouzit ako potrebovat a nemat :)
MSI K9N platinum, AMD Atlon X2 6000+ - coolermaster Tx3, Asus 5750 formula 1Gb, Corsair TX650W, 3Gb ram (2x1Gb+ 2x512Mb), 250Gb HDD
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Myloš: NEvím, nikdy jsem jej nepotřeboval. Všechno jede nativně pod 7
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Fakt bych radši koupil desku se socketem pro Intel a Intel procesor než to vrážet do nesmyslných funkcí OS.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Pokud člověku nezáleží na penězích, tak ať má ultimate. Jinak je to podle mě pro běžného uživatele zbytečně drahé. Já mám home premium a jsem naprosto spokojená.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Okey ale ak by som si vyberal medzi profesionalom a ultimate tak je snad jasne ze za takmer rovnaku cenu by som mal mat ultimate... a najslabsia verzia... no neviem ale radsej nie
A tieto Win 7 u nich sa ako rozpoznava 32 alebo 64-bit verzia?
A tieto Win 7 u nich sa ako rozpoznava 32 alebo 64-bit verzia?
MSI K9N platinum, AMD Atlon X2 6000+ - coolermaster Tx3, Asus 5750 formula 1Gb, Corsair TX650W, 3Gb ram (2x1Gb+ 2x512Mb), 250Gb HDD
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Koupíš 32 nebo 64 - tak to poznáš.
Home premium není nejslabší verze, ale prostřední. Předchází ji ještě Home basic a starter
Home premium není nejslabší verze, ale prostřední. Předchází ji ještě Home basic a starter
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/windows7/products/compareuž jenom možností zálohování se lepší verze vyplatí.Kdo jiný než Microsoft líp ví co zálohovat ve svém systému než používat jiné aplikace pro tu samou funkci.Kvalitnější programy se stejně musí platit tak proč to nevyužít jako funkci systému?A když se srovnají ceny
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73837
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Software%5COpera%C4%8Dn%C3%AD+syst%C3%A9my%5CWindows%5CCZ%5CWindows+7
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=73837
http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Software%5COpera%C4%8Dn%C3%AD+syst%C3%A9my%5CWindows%5CCZ%5CWindows+7
Kvalitnější programy se nutně platit nemusejí. Například Acronis True Image jsem získal v odlehčenější verzi z časopisu (Chip nebo Computer) zdarma, o Hiren's Boot CD ani nemluvě. Zálohuji systémovou partition a vím, že je to přesně taková záloha, jaká mi vyhovuje. Nikdy jsem nepoužíval žádné MS interní zálohovátko.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Všechny doplňky OS ať už XP, Visty nebo Sedmiček jsou pro nenáročné, začínající, amatéry vynikající, ale pro pokročilejší, nebo pouze po několika měsících používání Ti stačit přestanou a budeš se koukat po kvalitnějších programech.
Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra. Vezmi Home Premium a hotovo.
Co můžeš udělat dnes, neodkládej na zítra. Vezmi Home Premium a hotovo.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
To samotarrk-jistě o těch doplňcích mluvíš z vlastní zkušenosti.Je to dost podstatný rozdíl programy pro Xp a pro dnešní W7.Jak už tady byl třeba zmíněný Acronis True Image tak se nemusí ani kupovat-stačí když jsou disky maxtor nebo seagate a je zadarmo,ale moc funkcí nemá.A co se týká Hiren's Boot tak by mě zajímalo proč je tak oblíbený na W...forech-nejsou v něm některé programy též placené?
http://www.maxiorel.cz/jak-zalohovat-ve-windows-7-kompletni-pruvodce-zalohovanim-dat
Nehledě na to,že na opravu stačí dvd se systémem a komplet celý přeinstal asi za 20 min,ale k tomuhle by se měl vyjádřit tazatel co mu bude vyhovovat.
http://www.maxiorel.cz/jak-zalohovat-ve-windows-7-kompletni-pruvodce-zalohovanim-dat
Nehledě na to,že na opravu stačí dvd se systémem a komplet celý přeinstal asi za 20 min,ale k tomuhle by se měl vyjádřit tazatel co mu bude vyhovovat.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2825
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
24 dub 2025 23:01
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1783
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 1998