Rapidshare.com - změny k horšímu
Re: Rapidshare.com - změny k horšímu
Ty sis provedla ruční snížení na RapidSmall poté, co ses dostala na RapidMedium?
jj, chvílu po aktivaci medium, abych na to nezapomněla a neodečetlo se mi i zítra víc, takže se to mělo snížit až po 24 hodinách, tedy až vyprší medium, ale evidentně se to snížilo okamžitě, takže po vyčerpání se opět zvedl na medium.. Zajímalo by mě, jestli to tak bude furt, je to chyba nebo co.. pokud to udělalo i někomu jinýmu, nebo jiná zkušenost.. abych věděla, jak to teda nakonec funguje..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
A pod tou nastavovací tabulkou tarifů jsi klikla na prováděcí / ukládací tlačítko?
jj
Tak to potom nevím, zkus jim poslat na Rapidshare podporu dotaz, jsem před chvílí také jeden posílal, ohledně těch RP a převodu z účtu na účet, abych měl jistotu. Jediná věc, o které vím a která se na tebe asi nebude stahovat: pokud sdílíš nad tarifní limit, tak se ty ani nepovede dát menší tarif, jedině v případě, když zatrhneš a potvrdíš volbu na odmazávání přesahujícího uploadu nad tarif a nestáhnutí v posledních 60 dnech ...
Pořád to mění. Teď je to nastavení tak, že si vyberete nejnižší a nejvyšší možný tarif z polí se seznamem a podle toho jak stahujete se vám to případně přepne na vyšší. Automaticky se to na začátku dne přepne na nejnižší, jestli se nemýlím.
Teď mě ale zarazila jiná věc: stahoval jsem na minimální tarif v noci v rámci "Happy Hours" a dopoledne mi tam chybělo asi 50 MB. Po obědě jsem stáhnul asi 150 MB na free a pak mi přišel email že jsem překročil denní limit 1 GB a že mě upgradovali na Medium. Ale jako traffic left mi to hlásí 4 GB a 50 MB takže podle tohoto výpisu jsem měl být ještě na minimálním tarifu. Myslíte že mají nějaký systém sledování IP adresy Premium vs Free a hážou to do jednoho pytle? Jinak si to nedovedu vysvětlit, protože sem se Premium stahování ani nedotknul a v minulých dnech se mi při zbytcích v řádu desítek MB nic nenavyšovalo na Medium. Taky by mě zajímalo jaká je skutečná maximální velikost v bajtech... podle mého je to snad převáděno desetinně, ne počítačovým přepočtem ala 1024 bajtů = 1 kB.
Teď mě ale zarazila jiná věc: stahoval jsem na minimální tarif v noci v rámci "Happy Hours" a dopoledne mi tam chybělo asi 50 MB. Po obědě jsem stáhnul asi 150 MB na free a pak mi přišel email že jsem překročil denní limit 1 GB a že mě upgradovali na Medium. Ale jako traffic left mi to hlásí 4 GB a 50 MB takže podle tohoto výpisu jsem měl být ještě na minimálním tarifu. Myslíte že mají nějaký systém sledování IP adresy Premium vs Free a hážou to do jednoho pytle? Jinak si to nedovedu vysvětlit, protože sem se Premium stahování ani nedotknul a v minulých dnech se mi při zbytcích v řádu desítek MB nic nenavyšovalo na Medium. Taky by mě zajímalo jaká je skutečná maximální velikost v bajtech... podle mého je to snad převáděno desetinně, ne počítačovým přepočtem ala 1024 bajtů = 1 kB.
Myslím, že se to automaticky nepřepne na nižší, alespoň zatím to tak nefungovalo, co jsem četl a není tam ještě žádná volba pro automatické přepnutí zpět (dolů). 1 GB je dle Rapidshare 1 000 MB, což je samozřejmě počítačově blbě. Free jede zvlášť, pokud ses nespletl ty v nastavení, například: Direct Download.
Doporučuji tobě a všem co mají Premium Account u Rapidsharu, pokud nejste schopni (či ochotni) stáhnout za HH (Happy Hours = šťastné hodiny = od 2 do 10 hodin, započítává se jen 10% stáhnutých dat! = přibližně 1 GB = 10 GB, přibližně proto, viz 1 GB u Rapidsharu) za 8 hodin stáhnout skoro 50 GB (RapidMedium = 5 GB = HH 50 GB), dát si minimální a maximální tarif na RapidSmall. Je to za den jen za 4 Rapidy, stáhnete na Premium skoro 10 GB (přibližně 1 GB = HH 10 GB) a pokud máte veřejnou IP a 8 Mb/s rychlost downloadu, jste schopni stáhnout za 24 hodin na free tarif z Rapidshare +- dalších 5 GB. 15 GB si myslím na 1 den bohatě stačí ...
Samozřejmě že nemusíte ponocovat, dejte si časovač, například v Rapget.RS 1.0.9.0+CZ.

Doporučuji tobě a všem co mají Premium Account u Rapidsharu, pokud nejste schopni (či ochotni) stáhnout za HH (Happy Hours = šťastné hodiny = od 2 do 10 hodin, započítává se jen 10% stáhnutých dat! = přibližně 1 GB = 10 GB, přibližně proto, viz 1 GB u Rapidsharu) za 8 hodin stáhnout skoro 50 GB (RapidMedium = 5 GB = HH 50 GB), dát si minimální a maximální tarif na RapidSmall. Je to za den jen za 4 Rapidy, stáhnete na Premium skoro 10 GB (přibližně 1 GB = HH 10 GB) a pokud máte veřejnou IP a 8 Mb/s rychlost downloadu, jste schopni stáhnout za 24 hodin na free tarif z Rapidshare +- dalších 5 GB. 15 GB si myslím na 1 den bohatě stačí ...

Tak já doufám že se to přepne zpět na minimální tarif, protože tam už nejsou volby přímo u každého tarifu, jaký si chcete zvolit ale je tam volba rozmezí "minimální vs maximální". Uvidíme po dnešní půlnoci. Teď jsem na Medium a jako minimální tarif mám nastaveno "Lowest possible package".
Jo, moment, prdlačky po půlnoci, píše mi to že další vyúčtování za 20 hodin, takže je to přesně 24 hodin od té chvíle co mně to přepli na Medium. Takže uvidím za 20 hodin jak se to přepne.
Jo, moment, prdlačky po půlnoci, píše mi to že další vyúčtování za 20 hodin, takže je to přesně 24 hodin od té chvíle co mně to přepli na Medium. Takže uvidím za 20 hodin jak se to přepne.
Naposledy upravil(a) maiki dne 05 črc 2010 16:58, celkem upraveno 1 x.
Ano, to už ode dneška nejsou, jestli to není klikací (nechce se mi zkoušet). Navíc mám celý řádek s vybraným tarifem žlutý, to také dříve nebylo. Mám samozřejmě minimum: RapidSmall a maximum: RapidSmall.
P.S: Teď by bylo ještě zajímavé, přepnout maximum na také RapidSmall, jestli by se tarif (asi ne) přepnul okamžitě, nebo za těch 24 hodin. Ale vlastně by porušoval nastavení maxima
P.S: Teď by bylo ještě zajímavé, přepnout maximum na také RapidSmall, jestli by se tarif (asi ne) přepnul okamžitě, nebo za těch 24 hodin. Ale vlastně by porušoval nastavení maxima

Nevím, co tam dělaj, ale mě nejde zpátky hodit tennejnižší
V té tabulce v nastavení nemám možnost si nic zvolit.. Co tam kurňa vyváděj? Ani ten nejvyšší možný mi nejde změnit na small, furt se vrací medium.

Třeba nám RapidSmall zruší, protože by málo vydělávali ...
No to asi ne. Ale pěkně mě s tím štvou teda! Když dám maximální jen rapidsmall a dám aktivovat balíček, tak mi to hodí tuto chybu 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Počítač do 30k- změny Příloha(y)
od Dejvik2323 » 18 bře 2025 15:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 5654
-
od DragonX