Rapidshare.com - změny k horšímu
Re: Rapidshare.com - změny k horšímu
Jsme na tom úplně stejně. Kurňa, kdybych si tu tvou poznámku přečetla dřív.. Před 2 minutama se mi to taky prodloužilo opět na medium. Dokonce jsem stihla i odpočet 00h 00m. Taky jsem měla nejnižší možný - ale to by měl být small. Tak podle tvé poznámky jsem to změnila na small a uvidím za 24 hod. Tak prosím zítra napiš, protože já mám pak ještě 2 hodiny po tom, co tobě to vyprší. Ale myslím, že dokud tam nebudou puntíky na změnu, tak máme smůlu 

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Premyslim jestli se mi pri mem tempu 1-2 GB denne (prumer) nevyplati zustat zrovna na free...
ad prepinani tarifu... ja to mam od nedele nastaveny a zatim me to drzi:
ad prepinani tarifu... ja to mam od nedele nastaveny a zatim me to drzi:
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
Ahojte, takže před vypršením času jsem si nastavil balíček RapidSmall. Maximální balíček stále nejde nastavit, a čas do změny je N/A a stále je nastaven balíček RapidBig. Takže mě to s**e. Počítal jsem že se mi to zastaví na nastaveném balíčku a přeplo se mi to ze small na medium a z medium na RapidBig, a ten nejde vypnout. Navíc tuto kapacitu neprososám. Takže to absolutně nechápu. A s takovou budu mít za chvíli po bodech. Co že jste psali do te reklamace? Abych ji mohl taky poslat. THX
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemáš uloženo cca 200GB?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Nemám tam jedinný soubor.
Takže to vypadá, že změna nastala dříve, než jsme čekali. Prý na základě převážně negativních ohlasů Rapidshare zase všechno změnil. Teprve luštím, co to obnáší ...
>>> http://rapidshare.com/news.html
>>> http://rapidshare.com/news.html
Naposledy upravil(a) X dne 06 črc 2010 20:52, celkem upraveno 3 x.
Bože ti to zase domrvili.... Mohli nechat starý systém, ale měli zpřístupnit možnost snížení. A mohli by vrátit aspoň body za poslední 2dny.... Ale zase vypadá to že to je výhodnější než ten původní rozpis, teda aspoň podle těch bodů pokud jsem dobře počítal.
Pokud zachovají započítaných 10 % v nočních hodinách (tedy až 300 GB na měsíc), pak jsou 3-4 stovky na rok výrazným krokem k lepšímu.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Aha. Takže zase všechno jinak. Teď je to 1 GB na den v základní nabídce a nevyužitý traffic se převádí. Teď je ještě otázkou jestli zachovali Happy Hours (10% od 2,00-10,00 hod), protože pokud ne tak budu muset vzít kalkulačku a spočítat jak by se to prodražilo.
Protože o HH nic nepíšou, tak to znamená, že ty zůstávají, jinak by napsali, že je ukončují. Pokud to dobře chápu, tak přikoupené 5 GB nejsou na každý den (30*5), že? 
P.S.: Stále jim evidentně nedochází, že zrušením odměn pro uploadery se z nich stane firmička nevýrazná jako stovky jiných ...

P.S.: Stále jim evidentně nedochází, že zrušením odměn pro uploadery se z nich stane firmička nevýrazná jako stovky jiných ...
Teda ti nám dávají zase! Můžete mi to někdo prosím popsat ve zkratce? Jsem to prolítla a asi tomu tak nějak rozumím, ale víte jak.. dneska už fakt nemůžu. jak dlouho máte do vypršení toho rapidpro? Já necelých 19 hodin.
Nyní mám 5 GB, 19 hodin do vypršení. Takže pak budu mít Měsíc do konce, 35 GB (30 na měsíc a 5 nestažených za teď?) a odečte se mi 99 rapidů? Tzn., že by mi 1222 rapidů vydrželo takto rok? A když mi po měsíci zůstane třeba 15 GB, tak se mi to přičte k dalšímu?
No i bez toho sčítání by to pro mě zatím bylo nejlepší.. Ale kdo ví, čeho se dočkáme ještě

Nyní mám 5 GB, 19 hodin do vypršení. Takže pak budu mít Měsíc do konce, 35 GB (30 na měsíc a 5 nestažených za teď?) a odečte se mi 99 rapidů? Tzn., že by mi 1222 rapidů vydrželo takto rok? A když mi po měsíci zůstane třeba 15 GB, tak se mi to přičte k dalšímu?
No i bez toho sčítání by to pro mě zatím bylo nejlepší.. Ale kdo ví, čeho se dočkáme ještě

Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
Mám obavu, že 30 GB je na měsíc a basta; že se do dalšího měsíce nic nepřevede, nevyčerpané propadne.
Ale těch 1222 nebo kolik rapidů opravdu vypadá, že jsou na rok, pokud nepřetáhneš limit a neodečte se ti 14 za každých přetažených 5 GB, respektive 2 rapidy za každý uploadovaný GB navíc.
Ale těch 1222 nebo kolik rapidů opravdu vypadá, že jsou na rok, pokud nepřetáhneš limit a neodečte se ti 14 za každých přetažených 5 GB, respektive 2 rapidy za každý uploadovaný GB navíc.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Počítač do 30k- změny Příloha(y)
od Dejvik2323 » 18 bře 2025 15:32 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 5652
-